Invitat-surpriză în noul sezon al show-ului Te cunosc de undeva

te_cunosc_de_undeva.jpg

te cunosc de undeva
Filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva” încep la sfârșitul lunii ianuarie
foto: Antena 1

La sfârşitul lunii ianuarie vor începe filmările pentru cel de-al nouălea sezon din “Te cunosc de undeva”, showul transformărilor de la Antena1. Anca Ţurcaşiu, Nicoleta Nucă, Feli Donose şi Liviu Teodorescu vor face parte din acest sezon, după cum Click! a anunțat în exclusivitate. Echipa show-ului mai are însă o surpriză pentru fanii emisiunii.

Dintre vechii concurenţi care vor participa iar la show, telespectatorii îi vor putea admira pe George, ex Jorge, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu. Acestora li se vor alătura vedete noi, precum Paula Chirilă, Theo Rose şi Rareş Dragomir.

Din juriu vor face parte aceiaşi jurați: Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan. Filmările vor debuta la sfârşitul lunii ianuarie. 

“Concurenții noului sezon sunt surprinzător de buni și modești. Sunt artiști care își cunosc potențialul și care vor să muncească, să arate cele mai ascunse fațete ale talentului lor. Sunt frumoși, ne vor surprinde și se vor surprinde pe ei înșiși. Va fi un senzațional!”, spune jurata Ozana Barabancea.

ozana_barabancea.jpg

ozana barabancea incendiu colectiv
Ozana Barabancea, din nou în juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva”
Foto: Arhiva personală

 

“După întâlnirea pe care am avut-o cu cei zece concurenți ai noului sezon, cred că o să avem surprize foarte mari din partea celor care vin pentru prima oară la Te cunosc de undeva! și care s-ar putea să le ia puțin fața veteranilor emisiunii. Așadar, aștept cu nerăbdare răsturnări de clasamente din partea celor foarte tineri, dar și să-i văd într-o formă maximă pe cei care au trecut deja prin furcile caudine ale Academiei Te cunosc de undeva!”, spune şi Aurelian Temișan, cel care punctează întregul show susținut pe scenă de fiecare concurent.

Florin Ristei, invitat special

Câștigătorul sezonului trecut, Florin Ristei, va reveni la “Te cunosc de undeva!”, în calitate de invitat special. Împreună cu formația sa, FreeStay, Florin va realiza, în fiecare ediție, un moment artistic prin care va omagia câte un mare artist roman, readucând în atenția publicului cele mai cunoscute melodii din repertoriul acestuia. Pentru acest moment, pe scenă, alături de Ristei și Freestey se va afla unul dintre concurenți sau un invitat special.

 

Loading...

Citește și

  • te cunosc de undeva turcasiu

    Cel de-al nouălea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, care va fi filmat la sfârșitul lui ianuarie, aduce cu el o mulţime de noutăţi şi nume noi din showbiz-ul românesc. Cea mai mare surpriză este un nume conscarat, o cântăreaţă şi actriţă din vechea generaţie, care va ţine în faţa micilor ecrane telespectatori de toate vârstele.

  • Nu i-a fost de ajuns un premiu, cel de la “X Factor”, din 2013, aşa că peste solistul Florin Ristei a dat iar norocul. De data aceasta, el a câştigat cel de-al optulea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Numai că, până să ajungă la această performanţă, Florin a avut mult de pătimit, la machiaj, căci nu-i deloc treabă uşoară să intre în pielea unor dive.

  • Showul “Te cunosc de undeva” de la Antena 1 aduce pe micile ecrane, în fiecare săptănână, noi transformări. Cele mai grele sunt ale vedetelor masculine care trebuie să se epileze şi să meargă pe tocuri la fiecare ediţie.

  • alina puscas inlocuire te cunosc de undeva maria buza

    Alina Puşcaş a simţit pe pielea ei ce înseamnă să fii mamă cu normă întreagă. Frumoasa prezentatoare a fost reţinută acasă de băieţelul ei nou-născut, deşi trebuia să fie în platoul emisiunii pe care o găzduieşte. producătorii de la Antena 1 au găsit o soluţie de compromis şi i-au găsit prezentatoarei o înlocuitoare.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1