Între pozele astea au trecut 30 de ani. Ce rebeli erau în tinereţe craii Generaţiei de Aur!

new_picture_15.jpg

Adrian Enache, Aurelian Temisan, Daniel Iordachioaie, Generatia de Aur, solisti, muzica usoara romaneasca
Aşa arată acum Adrian Enache, Daniel Iordăchioaie şi Aurelian Temişan
foto: arhivă personală

Adrian Enache (51 de ani), Aurelian Temișan (45 de ani) și Daniel Iordăchioaie (49 de ani) formau trio-ul de aur în muzica românească, în urmă cu aproape 30 de ani. Deşi nu mai cântă împreună, decât la cine ce ştie reuniuni, prietenia dintre ei nu s-a ştirbit cu nimic. Uite cum a trecut timpul peste cei trei crai, care au frânt multe inimi în tinereţe!

Adrian Enache, Aurelian Temișan și Daniel Iordăchioaie sunt colegi și prieteni de aproape 30 de ani. Au cântat împreună, rupând inimile adolescentelor, însă și acum cei trei artiști și-au păstrat șarmul și fac furori, chiar dacă au trecut anii peste ei. Și-au întemeiat familii, au copii, însă prietenia lor a rămas!

cei_trei_2.jpg

Adrian Enache, Aurelian Temisan, Daniel Iordachioaie, Generatia de Aur, solisti, muzica usoara romaneasca
Adrian Enache, Aurelian Temişan şi Daniel Iordăchioaie au frânt multe inimi în tinereţe

Nici faptul că Mariana, sora lui Adrian s-a despărțit de Iordăchioaie, primul ei soț, nu a reușit să la știrbească celor doi prietenia care îi leagă. ”Enache - Iordachioae – Temișan. All for one...!”, a scris Temișan în dreptul unei imagini cu ei trei, publicată recent pe Instagram. De remarcat că Enache a renunţat la şuviţa rebelă, pe care în tinereţe o purta pe frunte, Iordăchioaie şi-a lăsat cioc şi are barba sură, iar Aurelian Temişan a albit şi el aproape de tot.

Loading...

Citește și

  • Adrian Enache (51 de ani) , Aurelian Temișan (45 de ani) și Daniel Iordăchioaie (49 de ani) formau trio-ul de aur, în urmă cu peste 25 de ani.

  • craii anilor 90

    Au fost printre cei mai frumoși bărbați, carismatici, talentați, iar femeile îi adorau. Dacă în străinătate Brad Pitt a fost considerat etalonul de frumusețe, iată că și noi i-am avut pe-ai noștri, iar la capitolul cuceriri, Adrian Enache (49 dea ani) , Aurelian Temișan (43 de ani) și Daniel Iordăchioaie (47 de ani) erau craii anilor 90.