INTERVIU Octavian Strunilă, cu soția și nașii pe covorul roșu. Ce vedete a scos din casă la premiera filmului pe care l-a regizat

octavian-strunila-oana-sotie.jpg

Octavian Strunilă și soția lui, Oana

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ne-a cucerit cu umorul său inconfundabil în serialul „Inimă de ţigan”, unde l-a interpretat genial pe Stiven. Apoi l-am urmărit la reality-showul „Ferma vedetelor” de la PRO TV, unde a fost fie concurent, fie prezentator. Iată-l acum şi regizor!

De câţiva ani se aşternuse tăcerea şi fanii nu l-au mai văzut pe Octavian Strunilă nici în filme, nici în emisiuni tv. Joi seară, însă, în Băneasa Mall, au păşit pe covorul roşu Octavian Strunilă (40 de ani) şi soţia lui Oana, alături de actori din distribuţia filmului „Complet necunoscuţi”, regizat de fostul actor. La invitaţia lui au venit o mulţime de prieteni din showbiz, de la Mihai Bobonete şi Mihai Raiţ, la Virgil Ianţu, Andreea Raicu, Emilia Popescu, Pavel Bartoş, Jojo, Paul Ipate, Elvira Deatcu, Ana Morodan, Amalia Năstase şi mulţi alţii. Între două interviuri şi fotografii la panou, soţii Strunilă ne-au povestit ce au mai făcut.  

 • Click!: Lansezi, în sfârşit, filmul „Complet necunoscuţi”. Cum te simţi?

Octavian Strunilă: Uite, evenimentul ăsta mi-a luat tot timpul şi l-am pregătit în detaliu. 

 • După serialul „Primăverii” de la TVR 2 nu mai ştiu ce ai făcut...

Am făcut spectacole de teatru şi am trecut printr-o pandemie. În pandemie m-am pregătit pentru filmul ăsta filmat în 12 zile pentru care m-am pregătit cam jumătate de an. Pentru că iniţial eu am vrut să fac un spectacol de teatru, am repetat textul, iar după ce a venit pandemia mi-am dat seama că nu pot face piesa şi am zis ce idee bună să facem film. Şi am trecut la film din ideea iniţială.

 • În seara asta te-am văzut cu frumoasa ta soţie, care ştiu că este balerină. Nu joacă în film?

Octavian: Da, este balerină, nu joacă în film, dar este parte din film, pentru că s-a ocupat de nişte lucruri, cum ar fi de tot ce înseamnă promovare, m-a ajutat mult. 
Oana: Am ajutat cât m-a lăsat. El nu te lasă foarte mult, este perfecţionist, îi place să iasă lucrurile ca el şi tocmai de asta îi ies lucrurile bine.

 • Crezi că s-ar întoarce la rolul din tv care l-a făcut celebru?

Nu s-ar întoarce. A făcut asta, a fost acolo, acum are nevoie, vrea şi îşi doreşte să facă mai mult. 

O parte dintre actori au venit cu părinţii

Mai rar la o premieră, mulţi dintre actorii din rolurile principale au venit cu părinţii. Anca Dumitra, Geanina din „Las Fierbinţi”, a venit cu mama şi tata, Ada Galeş, cu noul iubit, Ionuţ Ţaţa, dar şi cu mama, Alex Conovaru, cu tatăl, la fel şi monteorul filmului, Mircea Lăcătuş, care a venit cu tatăl. 

 • Octavian Strunilă și soția sa, Oana, abia au avut timp să facä o poză la panou 
 • Andreea Raicu și Virgil Ianțu s-au revăzut la premiera filmului 
 • Anca Dumitra și-a adus părinții de la Craiova la primul film românesc în care a jucat 
 • Octavian și-a invitat nașii, Mihai Bobonete cu soția, și pe prietenul și colegul Mihai Raiț 
 • Ana Morodan, din sezonul 3 Asia Express, s-a întâlnit cu Zarug, din sezonul 4, și cu Elvira Deatcu, din serialul „Vlad” 
 • Emilia Popescu s-a îmbrățișat cu Radu Bănicä, fiul prietenului ei, Ștefan Bănică 
 • Pavel Bartoș l-a susținut pe Octavian Strunilă la premiera filmului
 • Ana Morodan și Octavian Strunilă
 • Maximize

1/8

Octavian Strunilă şi-a chemat atât naşii, cât şi prietenii. Adică pe Mihai Bobonete şi Mihai Raiţ. I-am mai văzut pe Dorian Boguţă, surorile Odagiu, Dragoş Bucurenci, Zarug de la „Asia Express”, Răzvan Bănică şi Emilia Popescu, Andreea Raicu, Virgil Ianţu, George Piştereanu şi mulţi alţii. 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5