INTERVIU Damian Drăghici a părăsit competiția Masked Singer! Cum s-a simțit artistul în rolul de vampir

decizia_finala_-_ep._2_1.jpg

decizia finala
Damian Drăghici a fost mascat într-un vampir. Personajul său a fost eliminat din competiție
Sursă foto: PRO TV

Vineri seară, a doua ediție Masked Singer România, cel mai tare show de entertainment, a fost lider incontestabil de audiență. Damian Drăghici a fost vedeta care s-a ascuns sub masca Vampirului, iar în urma votului detectivilor și a publicului a părăsit competiția. Artistul a vorbit, pentru Click!, despre experiența trăită pe platoul de filmare al emsiunii și susține că s-a distrat pe cinste.

Muzică bună, dans, energie, multe indicii și suspans, acestea au fost câteva dintre elementele de care s-au putut bucura telespectatorii aseară în cea de-a doua ediție Masked Singer România. Publicul și cei patru detectivi, Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, au decis că Vampirul este cel care trebuie să iasă din concurs și să-și arate adevărata identitate.

Sub masca acestuia s-a ascuns Damian Drăghici, care ne-a spus că a recurs la mici trucuri pentru a-și intra în personaj și a face totul ca detectivii să nu-și dea seama cine e: ”Prezența în acest show a fost ceva cu totul și cu totul nou, diferit de ce am făcut până acum. A fost greu să mă mișc în costum, însă toată experiența mi-a dat un sentiment fain, dar și ciudat. E o combinație ciudată! Toți detectivii au fost surprinși că sunt eu sub masca Vampirului pentru că suntem prieteni, ne cunoaștem foarte bine personal, și atunci nimeni nu s-a așteptat să am vocea și atitudinea schimbate. De la Damian care e plin de energie non-stop, la o atitudine mai calmă și mai relaxată!”, a povestit muzicianul. 

Click!: Spune-ne cum a fost această experiență pentru tine?

Damian Drăghici: Sunt un om progresist și îmi place să încerc lucruri noi, experiențe noi. Mi-a plăcut foarte mult la Masked Singer România.

Click!: Cum se vede acest show din interiorul măștii?

Damian Drăghici: Din interiorul măștii vezi publicul și pe cei din jur cum sunt atât de curioși să afle cine se ascunde în mască. Sunt momente pline de suspans. 

Click!: Cum te simți acum că ai ieșit din concurs?

Damian Drăghici: M-am simțit super fain, este o experiență unică.

Click!: Cu ce alte măști ai fi vrut să te duelezi?

Damian Drăghici: Am o personalitate competitivă. Cred că mi-aș fi dorit să mă duelez cu fiecare mască din emisiune. 

Click!: Prezența ta în emisiune a fost un secret și pentru cei apropiați. Cum ai putut ascunde acest lucru? 

Damian Drăghici: De obicei sunt plecat toată ziua la studio, am repetiții și tot felul de activități, deci cumva am evitat să le spun exact unde sunt în acel moment. Am făcut tot posibilul să evit să discut despre orele petrecute la filmările pentru acest show. 

Click!: Povestește-ne cum a fost experiența ”plecatului de acasă” și sosirea la platou. Înțeleg că era o adevarată aventură.

Damian Drăghici: Asta a fost chiar fain! Este exact ca în filme, un fel de James Bond. Cred că orice băiat, fată, orice om își dorește să aibă o experiență de genul acesta. 

Click!: Vorbește-ne despre masca ta. Cât din acest personaj ești tu?

Damian Drăghici: Nu pot să spun că mă simt ca un vampir, deși mulți îmi spun că sunt un vampir energetic. Mi-a plăcut foarte mult personajul jucat de Gary Oldman în Dracula. Și cumva masca pe care am purtat-o în emisiune era asemănătoare. 

Click!: De ce crezi ca detectivii au fost atât de departe să te descopere?

Damian Drăghici: Nu cred că se așteptau să fiu eu în spatele măștii. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1