Interviu cu cea mai frumoasă româncă: «Nu cobor de pe tocuri decât când merg la stagii în spital»

bianca fanu.jpg

concurenta miss bianca concurs frumusete
Bianca Fanu are 1.70 şi dimensiunile 86-60-90
foto: arhivă personală

După ce a câştigat finala naţională, Bianca Fanu a fost desemnată oficial ieri de Organizatia Miss World din Marea Britanie să participe la cea mai importantă competiţie internaţională de frumuseţe din lume.

Bianca Fanu ne va reprezenta la Miss World 2014, competiţie care va avea loc la Londra, între 19 noiembrie şi 15 decembrie.

Într-un interviu acordat pentru Click! frumoasa timişoreanca ne-a vorbit despre pasiunile şi planurile ei de viitor.

Click!: Bună Bianca. În primul rând povesteşte-ne puţin despre tine. Unde te-ai născut, unde locuieşti acum, câţi ani ai, mai ai fraţi surori…

Bună dragilor! M-am născut în Timişoara, după câţiva ani m-am mutat împreună cu familia la Lugoj, unde am făcut şcoala gimnazială şi liceul. În prezent locuiesc În Timişoara şi studiez medicina generală la Universitatea de Medicină şi Farmacie “Victor Babeş”. Am 25 de ani. Sunt singură la părinţi, deşi mi-aş fi dorit să am un frate mai mare.

Bruneta are 25 de ani și vrea să devină medic

 • concurenta miss bianca concurs frumusete
  Bianca Fânu are 25 de ani şi este din Timişoara
  foto: arhivă personală
 • concurenta miss bianca concurs frumusete
  Bianca Fânu a câştigat titlul Miss World Romania 2014
  foto: arhivă personală
 • concurenta miss bianca concurs frumusete
  Bianca Fânu are 1.70 şi dimensiunile 86-60-90
  foto: arhivă personală
 • concurenta miss bianca concurs frumusete
  Bianca a făcut în trecut trei ani de balet
  foto: arhivă personală
 • concurenta miss bianca concurs frumusete
  Bianca este studentă la medicină
  foto: arhivă personală
 • concurenta miss bianca concurs frumusete
  Tânăra este de o frumuseţe aparte
  foto: arhivă personală
 • concurenta miss bianca concurs frumusete
  Bruneta vrea să devină un dermatolog de succes
  foto: arhivă personală
 • concurenta miss bianca concurs frumusete
  Bianca şi-a dorit de mică să participe la Miss World
  foto: arhivă personală
 • Maximize

1/8

Click!: Cum ai ajuns să participi la finala naţională? Cochetezi cu modeling-ul? Şi dacă da, de cât timp faci asta? Să ne spui te rog şi dimensiunile tale :)

M-am înscris pentru selecţia naţională a competiţiei prin intermediul paginii de facebook Miss World Romania, ulterior am fost anunţată că am fost selectată, după care am fost invitata să particip la finala naţională din Bucureşti.

M-am gândit de multe ori să optez pentru o carieră în modeling însă datorită faptului că facultatea pe care o urmez nu îmi permite să am prea mult timp liber, nu m-am putut dedica unei astfel de cariere şi nici n-o voi putea face în următorii ani pâna îmi voi termina studiile. Dimensiunile mele sunt: 86-60-90 şi 1.70 m.

Click!: Cum ţi s-a părut competiţia pe care ai câştigat-o recent? Ce crezi că ai avut în plus faţă de celălalte concurente?

A fost una dintre cele mai frumoase experienţe trăite până acum. Este cel mai important concurs de frumuseţe la care am participat şi mă bucur enorm că am reuşit să câştig. Toate concurentele au fost frumoase, deci doar juriul poate şti ce am avut eu în plus faţă de celelalte concurente.

Click!: Cum arăta viaţa ta înainte de a deveni Miss World Romania?

Viata mea inainte era una normală, mergeam la facultate, făceam sport, ieşeam cu prietenii şi citeam multe cărţi.

Click!: Ce înseamnă pentru tine câştigarea acestui titlu?

De mică visam să particip la Miss World. Mi-am dorit din suflet să îl fac pe tatăl meu mândru de mine şi odată cu câştigarea acestei competiţii cred că am reuşit să-mi îndeplinesc dorinţa. Pentru mine familia este sprijinul meu şi sursa mea de energie. Cred cu tărie că dacă îţi doreşti ceva cu adevărat chiar ţi se întâmplă. La mine aşa a fost de fiecare dată.

Click!: Eşti studentă la medicină. Ce planuri de viitor ai? Vei continua cu medicina?

Da, voi continua cu medicina. Pot spune că este una dintre cele mai prestigioase facultăţi care te pregăteşte nu doar pentru profesia de medic ci şi pentru viaţă. Te învaţă în primul rând să fii om. Îmi doresc să devin un dermatolog de succes şi să tratez cât mai mulţi pacienţi.

Click!: Când nu eşti pe podium porţi pantofi cu toc? Când renunţi la ei?

Renunţ la pantofii cu toc atunci când merg la stagii la spital. În rest mă îmbrac cât mai casual la facultate, dar când ies în oraş pantofii cu toc nu lipsesc.

Click!: Cum te menţii în formă? Ce faci în timpul liber?

Pentru mine este foarte uşor deoarece nu concep viaţa fără sport. Îmi place să am o viaţă activă şi practic: pilates, yoga, aerobic, înot. În trecut am făcut şi balet 3 ani de zile. Când am timp liber îmi place să mi-l petrec la sala de fitness şi încerc să merg de cel puţin 5-6 ori pe săptămână.

Click!: Ai vreun talent ascuns?

Nu cred că îl pot numi talent, dar am o iubire nemărginită faţă de câini. În viitorul apropiat îmi doresc să deschid un adăpost pentru animalele abandonate sau fără stăpân.

Click!: Ai un model pe care îl admiri şi ai vrea să ajungi la fel de faimoasă ca el?

Modelul meu este Audrey Hepburn, o femeie frumoasă atât pe interior cât şi pe exterior. Aspir să devin şi eu la rândul meu un model pentru alte fete şi femei din întreaga lume.

Click!: Şi acum pentru curioşi. Ai un iubit? Dă-ne detalii :)

Asta e secret. Prefer să nu dau detalii despre viaţa mea privată.

 

 

Loading...