INTERVIU Anghel Damian și Adi Nartea, colegi în "Vlad", rivali la "Pe Bune?!"

costi_anghel_bobo_adi_cosmin.jpg

Costi Diță, Anghel Damian, Mihai Bobonete, Adi Nartea și Cosmin Natanticu
foto: PRO TV

Colegi în serialul "Vlad", Adi Nartea și Anghel Damian vor fi rivali joi seara, de la ora 20.30, în cadrul emisiunii "Pe Bune?!", de la PRO TV. Click! a stat de vorbă cu Anghel Damian și am aflat multe detalii de culise.

  • Click! Sunteti "rivali" la Pe Bune?! ? Cum a fost să vă reîntâlniți într-un astfel de show?

Anghel Damian: A fost extrem de interesant să schimbăm puțin peisajul, să trecem de la decorul din „Vlad”, la un decor de show tip concurs, cu miză, unde să ne întrecem „Pe Bune?!”. A ajutat foarte tare și că am avut gazde pe care le apreciem enorm, colegi actori care ne-au ușurat tranziția.

  • V-ați așteptat să aflați lucruri noi din emisiune? Au fost și detalii pe care le știați?

Dacă nu descoperi lucruri noi de la „Pe bune?!”, ceva nu e în regulă cu tine. Am descoperit atât informații noi, cât și un lucru nou despre mine, și anume că îmi place să risc, să joc la extreme.

  • V-a atras ideea de a fi față în față la un astfel de show de televiziune? Îl urmăreați?

Îl urmăream, m-a atras și mă atrage și revenirea la emisiune, dacă ea e posibilă. E o experiență mai mult decât haioasă.

De încercat, aș încerca măcar o dată. Nu promit, însă, că m-aș descurca la fel de bine. Rolurile le vin mănușă, sunt ca peștii în apă în acest rol de supporting heroes.

  • Ce vi s-a părut cel mai greu la un astfel de show?

Să nu râzi non-stop. Mai rar găsești o combinație de conținut editorial extrem de ofertantă și cu atâta talent comic pe metru pătrat în același timp. A fost un efort de concentrare să rămân relativ serios la filmare.

  • Poate puțini știu când v-ați cunoscut voi prima oară? Înainte de "Vlad" sau atunci când a început proiectul la Pro TV?

Eu eram în probe pentru serial, iar Adi era deja distribuit. Ne-am cunoscut prima oară în timp ce Jesus (n.r. regizorul Jesus del Cerro) ne măsura cu privirea, încerca să își dea seama de potrivirea noastră, de posibila alăturare. Îmi aduc aminte că în timp ce eu mă simțeam ca un manechin în vitrină, măsurat din cap până-n picioare de privirea pătrunzătoare a lui Jesus, Adi era mult mai relaxat. Trecuse deja prin asta cu mai mulți posibili Adriani.

  • Care a fost cea mai grea scenă filmată între voi doi pentru serial?

Cred că secvența de la finalul sezonului al doilea, când Adrian apare la cimitir, un fel de apariție a conștiinței. Era frig, noapte, puțin timp la dispoziție și o încărcătură emoțională mare în scenă. Avem si o anecdotă amuzantă (cu potețial tragic ratat) din seara respectivă: la un moment dat, în îmbrânceala celor două personaje, Vlad trebuia să încerce să îl lovească pe Adrian și acesta, evident, era de neatins (un fel de tribut la

Fight Club). Nu știu cum s-a făcut, poate frigul, poate oboseala, cert e că am uitat să mă eschivez și m-am trezit cu un pumn în plină figură. Ca prin miracol nu s-a umflat tare și am putut continua. Din fericire, oricât de dureros a fost atunci, azi avem o amintire de care râdem. D-ale filmărilor…

  • Dar cea mai grea separat?

Cred că am mai spus-o, dar perioada de la Rahova a fost cea mai încărcată emoțional pentru mine și o văd ca pe o lungă secvență de suferință pentru personajul meu. Locul ăla vine cu o istorie și cu un prezent care apasă.

  • Ce calitate crezi ca are Adi, pe care vrei să o ai tu?

Calmul în situații tensionate. Eu sunt mai agitat de fel, mai coleric.

  • Ce le-ați spune celor care ar vrea să vă cunoască?

M-aș bucura dacă ne-ar cunoaște prin munca noastră, prin proiectele de televiziune, de film și de la teatru, dacă ne-ar urmări activitatea profesională pe paginile de socializare și tot acolo au ocazia să afle și mici detalii din viața noastră privată.

Citește și:

EXCLUSIV Anghel Damian și Lia Bugnar sunt împreună de șapte ani: «Ne-am îndrăgostit pe scenă»

INTERVIU Adrian Nartea: "Primesc zilnic mesaje de la bulgăroaice". Cum a ajuns actorul din "Vlad" sex-simbol la vecini

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1