Întâlnire emoționantă în familia Bălan! Fetița cea mică a artistei și-a cunoscut străbunica

andreea-balan-bunica.jpg

Bunia Andreei Bălan și-a cunoscut strănepoata cea mică
Foto: Captură YouTube

Întâlnire emoţionantă între micuţa Clara şi bunica Andreei Bălan! Micuța și-a cunoscut străbunica, care a venit în vizită la artistă. Atât Andreea, cât și bunica ei, au fost extrem de emoționate de moment, iar cântăreața a filmat întrega scenă, spre bucuria admiratorilor ei virtuali.

Andreea Bălan are o familie frumoasă, vedeta având o relație apropiată și cu bunica ei. Pe lângă iubirea primită din partea soțului, a părinților și a copiilor ei, cântăreața reușește să treacă peste cele mai mai obstacole, așa cum s-a și întâmplat în cazul nașterii cu probleme a fetiței ei, tocmai datorită sprijinului adus de membrii familiei sale, mulțumită cărora a depășit puternicul șoc și acum zâmbește din nou.

Fetița cea mică a Andreei Bălan și-a cunoscut străbunica

Norocoase sunt și fetițele Andreei, micuțele Ella și Clara, care pe lângă alinturile bunicilor, se bucură și de prezența străbunicilor în viața lor! O întâlnire emoționantă a avut loc de curând în familia artistei, atunci când bunica acesteia și-a cunoscut cea mai mică strănepoată. Andreea Bălan a ținut neapărat să imortalizeze marele moment în care micuța Clara făcea cunoștință cu străbunica ei și a fost încercată, la rândul ei, de emoții, asemănătoare cu momentul în care și-a strâns ea pentru prima oară fetițele în brațe.

andreea-balan-bunica-3.jpg

Bunica Andreei Bălan și-a strâns în brațe cea mai mică strănepoată, pe micuța Clara
Foto: Captură YouTube

Zilele acestea, artista a fost vizitată de bunica ei, aceasta venind în vizită la nepoata sa pe care nu o mai văzuse de mult timp, iar întâlnirea a fost una extrem de emoţionantă. Cântăreața a pus imediat mâna pe camera de luat vederi şi a filmat momentul de suflet.

„Este foarte bine cu două strănepoate. Semănă și cu tatăl ei, dar și cu tine”, a spus bunica Andreei Bălan, atunci când artista a întrebat-o cum se simte în calitate de străbunică pentru a doua oară.

Loading...

Citește și

  • trupa andre 1998

    Au cunoscut succesul împreună încă de când erau două copile, au trecut prin certuri, ba chiar au pornit pe drumuri separate, dar viața le-a adus mereu împreună. Este vorba despre Andreea Antonescu (36 de ani) și Andreea Bălan (35 de ani), fetele care au marcat muzica românească încă din perioada 1998--2001, când au format trupa André. Se pare că solistele sunt puse pe fapte mari și colaborează din nou. Deși nu au dezvăluit încă nimic, câteva indicii le-au dat de gol.

  • Andreea Bălan a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care și-a exprimat regretul faptului că timpul trece, iar copiii ei cresc. Deși artista a fost la un pas de moarte, acum se bucură de tot ce-i oferă viața și de timpul alături de cei dragi.