Insulte la Insula Iubirii. Un concurent face acuzații grave la Bonfire

ed17-1.jpg

Se tensionează atmosfera pe Insula Iubirii

În cel mai nou episod Insula Iubirii, difuzat în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1, concurentul care a venit în Thailanda pentru a-şi gãsi singur rãspunsul la întrebarea dacã vede sau nu un viitor alături de iubita de acasă se va apropia şi mai mult de adevãr.

În urma unui Bonfire în care bãrbatul va părea că își înțelege greșelile, acesta își va arăta adevărata față și adevăratele sentimente pentru partenera din România. Ba mai mult, în momentul în care îşi va simţi orgoliul atacat, bãrbatul va răspunde doar cu insulte și acuzații la adresa iubitei cu care a venit în Thailanda.

Denisa de la Insula Iubirii, show topless în văzul tuturor la piscină

Denisa de la Insula Iubirii a făcut show incendiar la o piscină, unde a avut curajul să danseze topless în timp ce era udată cu apă. Concurenta de la Insula Iubrii a avut un drum foarte controversat în cadrul emisiunii, însă nimeni nu s-a așteptat să o vadă pe Denisa atât de extrovertită, arătând tuturor o altă față decât cea pe care o afișase la începutul sezonului.

Dacă la primul testimonial Denisa părea foarte cuminte și inocentă, acum concurenta a arătat de ce este în stare, iar filmarea publicată de spynews.ro a dezvăluit latura aceasta a Denisei.  

Denisa de la INsula Iubriii s-a dezbrăcat și de haine, dar și de inhibiții, dansând topless în văzul a zeci de oameni care i-au admirat formele și mișcările sezuale.

 

La începutul sezonului, Denisa a fost înșelată de Adrian cu ispita Maria, însă la scurt timp și ea a pus ochii pe ispita Andi, însă din păcate acesta nu i-a întors sentimentele. Ispita Andi și-a dorit o relație cu Genina, iar pentru Denisa a fost o adevărată provocare să o denigreze în orice mod pe cea cu care a dormit în pat de la începutul sezonului și care a considerat-o prietenă pe Denisa.

Loading...
 
 

Citește și