"Insula iubirii": scene fierbinţi între o concurentă şi ispita ei. L-a lăsat să îi bage mâna în bikini

deea.jpg

insula iubirii deea cristi
Insula iubirii: Deea l-a trădat pe Cristi şi a cedat săruturilor fierbinţie ale lui Tomi
Foto: Arhiva personală

Telespectatorii au avut parte de scene incendiare în ediţia de sâmbătă (24 mai) a emisiunii "Insula iubirii", între una din concurente şi ispita ei. Deea s-a lăsat atinsă în locuri intime şi s-a sărutat pasional cu Tomi. Bruneta i-a mărturisit că vrea să petreaca noaptea cu el.

Deea a cedat în faţa lui Tomi la "Insula Iubirii". Aceştia s-au sărutat pasional şi nu au mai ţinut cont de camerele care îi filmau. Tomi i-a băgat mâna în bikinii, iar focoasa brunetă nu s-a arătat deloc deranjată. Cei doi au petrecut momente pasionale şi au renunţat la inhibiţii.

"Insula iubirii": Deea a cedat în faţa lui Tomi

insula iubirii ispiteZoom
Insula iubirii: Deea s-a lăsat atinsă în locuri intime de ispita sa
foto: captură Antena 1

Deea a cedat săruturilor insistente şi a scăbat de inhibiţii la "Insula Iubirii". I-a mărturisit lui Tomi că vrea să petreacă noaptea cu el. Acesta i-a băgat mâna în bikinii, deşi ştia că sunt filmaţi.

"Vreau să-mi petrec noaptea cu tine", i-a mărturisit Deea ispitei sale.
"Eşti udă", i-a spus Tomi Deei.

"Insula iubirii": Iubitul Deei nu crede că aceasta l-a înşelat

insula iubiriiZoom
Insula iubirii: Cristi nu crede că Deea l-a înşelat
foto: captură Antena 1

Cristi, iubitul Deei, a văzut o parte din imagini, dar nu crede că au petrecut noaptea împreună. Însă acesta nu a văzut tot ce s-a întâmplat între Deea şi Tomi, dar a ales să aibă încredere în iubita sa.

"Nu ştiu, nu cred că şi-au petrecut noaptea împreună. Ea ştie mai bine ce-şi doreşte. Am încredere în ea şi aştept să văd până la sfârşit", a spus Cristi la "Insula Iubirii".

Rămâne de văzut dacă cuplul Cristi-Deea va rămâne împreună, însă bruneta pare să fie implicată total în relaţia cu ispita ei, Tomi.

"Insula iubirii": Radu Vâlcan a avut probleme la filmări 

insula iubiriiZoom
Insula Iubirii: Radu Vâlcan nu a reuşit să doarmă în Thailanda
Foto: Arhiva personală

Patru cupluri, şase ispite masculine, şase feminine şi o insulă din Thailanda plină de capcane, dar care invită la romantism şi aventură. Acestea sunt ingredientele reality-show-ului “Insula iubirii”, prezentat de Radu Vâlcan, şi care se difuzează în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Antena 1.

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii "Insula iubirii", nu a avut probleme cu mâncarea specifică ţării, cum a avut restul echipei. 

Pentru că am mai fost în Thailanda, i-am avertizat pe colegii mei că nu există mâncare care să nu fie măcar puțin picantă. Unii nu m-au crezut, dar s-au convins imediat. Până și aerul pe care-l respiri este puțin picant”, a povestit amuzat Radu Vâlcan.

Însă orele puține de odihnă i-au dat bătăi de cap iubitului Adelei Popescu. Fiindcă "Insula iubirii" este o producție pentru care s-a filmat 24 din 24, prezentatorul s-a văzut nevoit să facă față ritmului solicitant cu toate că reușea să se odihnească foarte puţin.

Orele puține de somn ne-au pus în dificultate pentru că ne odihneam între două și trei ore, a mărturisit Radu.

Peste 50 de oameni au făcut parte din echipa care se află în spatele reality show-ului "Insula iubirii", 30 dintre ei fiind români. Cei 20 de thailandezi care s-au alăturat celor de la Antena 1 sunt oameni care au lucrat și pentru pruducții precum „James Bond”, „Hangover” și „Survivor: Thailand”.

Reality show-ul a fost filmat cu 21 de camere, 12 dintre acestea fiind de supraveghere. Imaginile surprinse de toate camerele de luat vederi au adunat nu mai puțin de 7.020 de ore de brut, ceea ce înseamnă aproape 300 de zile.

loading...

Citește și