"Insula Iubirii": Prima ceartă dintre infidela Deea şi ispita Tomi

deea_si_tomi_preludiu.jpg

insula iubirii deea tomi
Tomi şi Deea se sărută cu pasiune la "Insula Iubirii"
Foto: captură Antena 1

Relaţia Deei cu Tomi se clatină din temelii! După ce a renunțat la povestea de iubire pe care o trăia de patru ani cu Cristi, concurenta care a făcut sex cu ispita ei își dă seama că viaţa nu este roz alături de noul ei partener de la "insula Iubirii".

Apar primele probleme în Paradis la "Insula Iubirii"! Ispitele îşi fac treaba bine, căci cuplurile din cadrul emisiunii încep să se destrame, unul câte unul. Deea a fost prima care a cedat tentaţiei. Ea a făcut sex cu ispita ei, Tomi, deşi părea foarte îndrăgostită de iubitul ei, Cristi. Cum era de aşteptat, cei doi nu mai formează un cuplu, deşi la începutul emisiunii povesteau că au o relaţie strânsă şi că vor chiar să devină părinţi.

deea_si_cristi.jpg

insula iubirii deea cristi infidela despartire
Insula Iubirii: Deea şi Cristi nu mai sunt împreună după ce bruneta a făcut sex cu ispita ei
Foto: Antena 1

"Insula Iubirii": Deea îi reproşează lui Tomi că joacă un rol

Noua relaţie nu este tocmai aşa cum se aştepta Deea. Fata îi spune lui Tomi că s-a schimbat, reproşuri care se lasă cu tensiuni între cei doi. Afectată de faptul că Tomi îi acordă atenție Alinei, cea venită în locul Petrei, Deea are o răbufnire și îi reproșează ispitei că s-a schimbat și că joacă un rol. "Mă simt dată la o parte. Probabil am intrat într-un fel de melancolie și depresie pentru că a fost multă tensiune acumulată. Am simțit nevoia să mă descarc cumva. Lui nu îi convine că eu nu îl cred. I-am spus de foarte multe ori că am impresia că joacă un rol”, a mărturisit Deea. 

Tomi nu rămâne însă indiferent atunci când află că noua lui iubită crede că singurul lui scop a fost acela de a o cuceri. "Ar trebui să te gândești mai bine că ceea ce îmi spui mă afectează într-un fel sau altul. Nu am venit aici să mă joc”, îi răspunde el. 

"Insula iubirii": Deea a făcut de mai multe ori sex cu Tomi

tomi.jpg

insula iubirii deea tomi infidela certuri
Insula Iubirii: Deea şi Tomi au probleme serioase de când în peisaj a apărut o altă fată
Foto: Antena 1

În ciuda faptului că Deea şi Cristi nu credeau că relaţia lor poate fi zdruncinată de ispitele de la "Insula iubirii", iată că tânăra a cedat destul de repede şi a făcut nu o dată, ci de două ori sex cu Tomi. Inevitabil, Deea şi Cristi s-au despărţit, iar acum fata e liberă să înceapă o relaţie cu ispita ei pentru că cei doi sunt foarte atraşi unul de celălalt. 

În cadrul ediţiei trecute a emisiunii "Insula iubirii", Deea şi Tomi au făcut din nou sex, de data aceasta în duş. Când se afla în baie, Tomi a venit la Deea în cameră şi a rugat-o să îl lase să doarmă cu ea în aceea noapte. Apoi a întrebat-o dacă e goală. La invitaţia Deei, el a intrat sub duş cu ea, iar din baie au început să se audă gemete de plăcere. 

"Insula Iubirii". Un nou cuplu a venit să își testeze încrederea

alina_si_alex.jpg

insula iubirii alina alexandru cuplu nou
Insula Iubirii: Alina şi Alexandru sunt cel mai nou cuplu care îşi testează încrederea
Foto: Antena 1

Duminica trecută, Ovidiu a decis că nu mai vrea să stea departe de iubita lui nicio clipă, așa că șederea lui și a Petrei în Thailanda s-a încheiat după ce el a cerut-o de soţie. Locul lor va fi luat de un nou cuplu care acceptă provocarea de a-și supune relația testului suprem al încrederii. Alina Voinea și Alexandru Mărgineanu ajung în Thailanda chiar atunci când relațiile concurenților par să fie la un pas de a se destrăma, iar dorința de a intra în acest reality show este cu atât mai curajoasă cu cât cei doi au deja stabilită data nunții."Suntem un cuplu spontan, deschis, dornic de aventură. Vrem să ne testăm iubirea înainte de nuntă”, declară ei. Rămâne însă de văzut dacă nunta va mai avea loc sau dacă ispitele vor reuși să scoată la iveală probleme grave ale relației lor.

Loading...
 
 

Citește și