Insula Iubirii. Decizie grea pentru concurenta care s-a dezbrăcat în faţa camerelor

insulaiubiriiloredanaraul.jpg

insula iubirii loredana raul
Loredana este studentă în anul II la o facultate din Constanța
Foto: captură Antena 1

Decizie grea pentru Loredana de la "Insula Iubirii"! Roşcata a devenit din ce în ce mai intimă cu ispita ei, Raul, după ce o ţară întreagă a aflat că iubitul cu care a venit pe insulă a agresat-o fizic. În timp ce Liviu, partenerul oficial al tinerei, se teme să nu se facă de râs în faţa tuturor şi să plece cu coada între picioare, Loredana pare dispusă să cedeze tentaţiei şi să formeze un cuplu cu Raul.

Se spune că nu scapi exact de ceea ce te temi, iar cea mai mare frică a lui Liviu este să nu se facă de rușine în fața unei țări întregi. Duminică, de la 20:30, telespectatorii Antena 1 vor vedea însă că temerile lui cele mai crunte sunt din ce în ce mai aproape să se adeverească.

Insula Iubirii. Loredana şi Raul, 24 de ore de apropouri cu tentă sexuală

În timp ce el își petrece ultimele 24 de ore din Thailanda alături de Ana, iubita lui, Loredana, se bucură de prezența ispitei de care s-a apropiat cel mai mult. "Am învățat că se poate trăi în liniște și armonie”, a mărturisit sincer Loredana. Și, din ceea ce s-a putut vedea până acum, Raul este cel responsabil de această lecție. Tocmai de aceea, Loredana nu se va mai feri și va face tot ceea ce va simți în ultima zi pe care o petrece pe „Insula iubirii”. Întâlnirea celor doi decurge însă exact în direcția de care îi este lui Liviu cel mai frică.

loredana_si_raul.jpg

insula iubirii loredana raul ispita liviu
Insula Iubirii. Loredana şi Raul s-au apropiat mult în cele 24 de ore pe care le-au petrecut împreună
Foto: Antena 1

Apropourile cu tentă sexuală, glumele dintre ei, atingerile și complimentele pe care și le fac demonstrează că Loredana pare din ce în ce mai dispusă să cedeze tentației și de a cădea în mrejele lui Raul. Dacă iubirea ei pentru Liviu va fi scutul de care are atâta nevoie relația lor sau dacă atracția va fi mult mai puternică, telespectatorii vor afla duminică (5 iulie).

Insula Iubirii. Coşmarul tinerei a început în urmă cu două săptămâni

Raul Popa şi Loredana fac paşi importanţi în drumul lor spre a-şi clădi o relaţie. Dezamăgită de Liviu, iubitul cu care a venit din ţară, roşcata pare decisă să părăsească concursul.Tânăra este extrem de supărată după ce bărbatul cu care are o relaţie le-a mărturisit tuturor că a agresat-o. "Nu înţeleg de ce a făcut asta. Era secretul nostru, pe care îl ştiam doar noi. Acum l-a aflat o ţară întreagă. Mi-e frică de ce o să zică familia mea când va afla. Nu cred că a făcut-o pentru a se lăuda, pentru că ar îndepărta toate ispitele cu această mărturisire. Mama mi-a spus când am plecat că speră să-mi găsesc pe cineva aici. Nu mi-a zis să ne întoarcem cu bine. Mama lui nu este de acord cu relaţia noastră", i-a povestit Loredana lui Raul, ispita care a fost mereu lângă ea ca să o consoleze.

Insula Iubirii. Momente fierbinţi între concurenţi şi ispitele lor

Concurenţii de la "Insula iubirii” au petrecut 24 de ore în compania ispitelor favorite. Ediţia trecută, cei opt concurenţi care au decis în urmă cu mai bine de două luni să îşi supună relaţia testului suprem al încrederii, şi-au ales persoanele alături de care vor să îşi petreacă aşa numitele întâlniri de vis.

Liviu a petrecut 24 de ore alături de Ana, Bogdan, cu Bianca, Alex cu Simona, iar Cristi, cu Andreea, ispita care a reuşit să îi intre pe sub piele după ce el s-a despărţit de Deea. Cadrele romantice, apropierea din ultimele zile şi, nu în ultimul rând, dezamăgirile provocate de partenerii cărora le-au jurat fidelitate la începutul reality show-ului şi-au spus cuvântul. În partea cealaltă a insulei, Deea şi-a petrecut ziua cu Tomi, Alina cu Mihai, Loredana cu Raul, iar Andreea cu Daniel, alegerea ei fiind cea care a surprins pe toată lumea. Dacă Loredana a părut să îl ţină pe Raul la o anumită distanţă, ei s-au apropiat mai mult ca oricând. "I-am oferit o noapte de neuitat", a spus Raul, în ediţia care se va difuza mâine seară (5 iulie) la Antena 1.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1