Insula Iubirii. În ce relaţii a rămas Matei cu Andreea după ce ispita a refuzat să se întoarcă la emisiune

andreea_si_matei3.jpg

insula iubirii andreea bogdan matei
Insula Iubirii. Deşi nu au existat gesturi tandre evidente între Andreea şi Matei, iubitul fetei a părăsit-o
foto: captură Antena 1

Cine aleargă după doi iepuri, nu prinde niciunul! Cam aşa a păţit Andreea, concurenta de la "insula Iubirii" care a rămas singură după ce a fost părăsită de iubitul oficial şi respinsă mai apoi şi de ispita Matei. Când a conştientizat situaţia, tânăra a încercat disperată să-l aducă pe Matei înapoi în emisiune, însă argumentele ei nu au valorat nimic în faţa lui, decizia acestuia fiind de neschimbat.

Lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată pentru Andreea şi Matei! În timp ce telespectatorii se aşteptau ca cei doi să petreacă 24 de ore de vis, tânăra a ales o altă ispită pentru "dream date", iar acest lucru l-a scos automat din concurs pe Matei Negrescu. Matei i-a oferit un buchet cu 400 de trandafiri şi şi-a luat rămas bun. Când şi-a dat seama că a rămas singură, a cerut echipei de producţie să o ducă să vorbească cu bărbatul alături de care a petrecut clipe fierbinţi. În faţa rugăminţilor ei de a se întoarce pe insulă, Matei a rămas insensibil, iar situaţia între ei nu s-a schimbat nici acum.

Insula Iubirii. Matei a rupt orice legătură cu Andreea

insulaiubiriiandreea.jpg

insula iubirii andreea bogdan lesina
Andreea de la "Insula Iubirii" este disperată din cauză că iubitul ei, Bogdan, vrea să se despartă de ea.
Foto: Antena 1

Invitat, astăzi, la Antena Stars, Matei Negrescu, una dintre cele mai sexy ispite de pe "Insula Iubirii", a vorbit despre relaţia sa cu Andreea şi a recunoscut că relaţia lor nu avea niciun viitor. 

"Mi-a părut bine că mi-a respectat dorinţa şi nu m-a mai căutat. A fost ce a fost şi am pus punct acestei aventuri. A fost suficient. Ne-am învăţat fiecare lecţia şi mergem pe drumul nostru. Am văzut-o foarte confuză şi nu avea rost să continuăm. Ea nu ştia dacă îl vrea pe Bogdan sau pe mine. Nu pot să spun că am ajuns în acel punct în care m-am îndrăgosit. A fost chimie între noi şi asta a văzut toată lumea. Noi am rupt orice legătură din luna februarie când am filmat. oamenii au văzut abia aseară, ceea ce noi am făcut acum câteva luni", a spus Matei la "Star Matinal".

Insula Iubirii. Matei este de profesie arhitect

matei_negrescu.jpg

«Temptation Island – Insula iubirii»
Matei Negrescu, una dintre ispitele de la «Temptation Island – Insula iubirii»
Foto Antena 1

De profesie arhitect, Matei nu a lucrat nici măcar o zi în domeniul pentru care s-a pregătit. Fizicul său l-a trimis direct pe podium. Tânărul (27 de ani) se prezintă ca fiind un bărbat pasional, care pune mult suflet în tot ceea ce face și la fel se comportă și atunci când e într-o relație. E foarte ambițios și spune că atunci când își propune ceva nu se lasă până nu-l obține. E dependent de fitness și atras de frumos. La «Temptation Island – Insula iubirii» a fost să se distreze, să se bucure de vară și să-și găsească o iubită, apreciind la femei în primul rând inteligența emoțională. A apărut în mai multe videoclipuri, în reclame şi pictoriale şi ar fi trebuit să joace într-o telenovelă cu Adela Popescu, iubita prezentatorului Radu Vâlcan.

Insula Iubirii. Ispita nu are noroc în dragoste

Matei nu prea are noroc în dragoste, deşi nu recunoaşte acest lucru. Se laudă cu o relaţie de doi ani, terminată printr-o despărţire, poveste de dragoste în care el a fost cel care a înşelat. "În primul rând  pentru mine contează la o femeie aspectul fizic. Asta ne ia ochii, corpul şi chipul. Pe locul doi aş pune sufletul. O femeie poate să arate bine şi să fie atrăgătoare indiferent de vârstă", a mai spus el la Antena Stars.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1