Insula Iubirii 4. Cum a «păcălit» Răzvan echipa de producţie pentru a ajunge în Thailanda

razvan-de-la-insula-iubirii.jpg

razvan insula iubirii
Răzvan şi Cati la Insula Iubirii 4
Foto: arhivă personală

Minciunile lui Răzvan, concurentul care face cuplu cu Cati, la Insula Iubirii 4, relity-show difuzat la Antena1, încep să iasă la iveală. Sătulă de mitocăniile lui, ispita Dana începe să povestească faptul că tânărul se dă alt om decât este. În sprijinul ei, sar atât Radu Vâlcan, care ştie cum stau lucrurile încă de la filmările din România, dar şi iubita oficială, Cati. Bruenta se decide să pună punctul pe "i" şi să mărturisească cine e de fapt bărbatul cu care are o relaţie de un an şi jumătate.

Şi-a dorit cu orice preţ să ajungă în Thailanda, aşa că a turnat minciuni pe bandă rulantă la castingul Insula Iubirii, 4. Răzvan Manea (26 de ani) a pozat într-un bărbat potent financiar, care îşi agresează iubita, mai mare cu şapte ani ca el, doar că să-i arate cine este şeful în casă. Concurentul a povetit cu lux de amănunte cum a agresat-o pe Cati şi le-a povestit tuturor că ea va rămâne cu el chiar dacă se poartă urât cu ea. Ca să-şi atingă scopul, acela de a fi selectat la casting, Răzvan a încercat să impresioneze echipa de filmare, dara a uitat că are microfonul deschis şi s-a dat singur de gol. Astfel, minciunile lui de la preselecţii, dar și cele de pe parcursul filmărilor emisiunii "Insula Iubirii" au început să iasă  la iveală. 

Insula Iubirii 4. Radu Vâlcan ştia că Răzvan minte de îngheaţă apele

Răzvan, concurent la "Insula Iubirii", a încercat să mintă pe toată lumea şi a început cu locuinţa în care a filmat castingul. Deși a spus că este a lui, apoi a unchiului său, în final s-a dovedit a fi a cu totul altcuiva. Pusă față în față cu adevărul, Cati a recunoscut și și-a dat seama că l-a ascult prea mult pe iubitul ei. "Nu este a unchiului lui. Probabil că sunt mai multe minciuni care vor ieşi la iveală în această emisiune", a punctat Cati.

Radu Vâlcan i-a explicat concurentei că tânărul nu a trecut nicio secundă testul sincerităţii cu echipa de producţie. "El a crezut că ne-a fraierit şi că noi nu ştim că minte. Voi sunteti aici pentru că tu meriţi o şansă la mai bine. Nu datorită lui! Te rog, să nu-l mai acoperi! Trebuie să vezi lângă ce fel de om stai. Nu am înţeles niciodată femeile care se mulţumesc cu puţin", i-a spus prezentatorul concurentei.

Insula Iubirii 4. "Răzvan este atât de fals!"

Aceeaşi impresie de om fals i-a lăsat-o Răzvan şi Danei, ispita cu care îşi petrece nopţile pe Insula Iubirii. Sătulă de mitocăniile lui, focoasa şatenă a spus că a încercat să o păcălească şi pe ea spunând că are legături de rudenie cu anumite persoane, pe care în fapt doar le cunoaşte. "Răzvan este atât de fals! este fake, de fapt ăsta e cuvântul potrivit. Nu cred că am întâlnit ceva mai fals ca el", a spus şi Dana. 

Insula Iubirii 4. Răzvan a bătut-o pe Cati şi a povestit tuturor 

Încă de la casting, tânărul a vrut să ştie o ţară-ntreagă cum îşi ţine el partenera sub papuc, aşa că a povestit în detaliu ce tartamente îi aplică pentru a o face să nu scoată un sunet în faţa lui. "Am bătut-o pe Cati, da. Nu v-a spus? I-am dat doi pumni la coaste! Nu foarte tare, pentru că ea este foarte slabă. Nu voia să tacă şi am bătut-o", povestea el amuzat despre episodul de agresiune care credea că-l va face mai puternic în ochii echipei de filmare.

Răzvan şi Cati s-au cunoscut pe o reţea de socializare în urmă cu un an şi jumătate. Tânăra mai mare cu şapte ani decât el este mămica unui băieţel, copil provenit dintr-o altă relaţie.     

 

 

 

Citeşte şi:

Ispita Flore Salalidis şi-a arătat sânii la “Insula Iubirii” 

Jigniri la „Insula iubirii“. Un concurent, reacţie agresivă după ce a fost numit pămpălău

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • În ediția de luni seara, visul frumos s-a încheiat brusc pentru Andreea și Gabi, care au fost treziți la realitate și puși să își înfrunte problemele grave din viețile și relația lor. La Minitel, visul Andreei a continuat cu o petrecere de nuntă ca la carte, cu hore și chiuituri, iar toate concurentele au continuat să îi încurajeze Andreei aceste comportamente, doar pentru ca apoi să se declare contrariate de reacțiile ei.

  • cristi insula iubirii 2018

    S-a consumat şi prima noapte de amor în noul sezon de la Insula Iubirii 2018. Cristi şi Marinela sunt protagoniştii unor scene fierbinţi după zile lungi în care s-au tachinat, iar jocul lor avea un singur deznodământ. Dacă vă întrebaţi cine este ispita Cristi, cel care a făcut-o pe tânăra concurentă de doar 19 ani să cadă în păcat, trebuie doar să ştiţi că aveţi în faţă un mare cuceritor.