Insula Iubirii 2018, 8 octombrie. Cine este Cristi, prima ispita care a făcut sex în cadrul reality show-ului

cristi_insula_iubirii.jpg

cristi insula iubirii 2018
Cristi ştia că va ajunge să facă sex cu Marinela
Foto: Antena 1

S-a consumat şi prima noapte de amor în noul sezon de la Insula Iubirii 2018. Cristi şi Marinela sunt protagoniştii unor scene fierbinţi după zile lungi în care s-au tachinat, iar jocul lor avea un singur deznodământ. Dacă vă întrebaţi cine este ispita Cristi, cel care a făcut-o pe tânăra concurentă de doar 19 ani să cadă în păcat, trebuie doar să ştiţi că aveţi în faţă un mare cuceritor.

Prababil că sunt puţine fete care ar reuşi să-i reziste lui Cristi (22 de ani), ispita din Thailanda care a reuşit perfoamnţă să o bage în pat pe Marinela după 11 zile de flirt. Pe tânărul nostru îl recomandă calităţile atletice, tatuajele şi nu îl ultimul rând arta comunicării, fără de care probabil că nu ar fi putut să o convingă pe concurentă să uite rapid de Iulian, partenerul ei de acasă, de care s-a despărţit la scurt timp după ce a ajuns pe Insula Iubirii. Cristi spune că este un bărbat care are încredere desăvârşită în el şi că agaţă cu uşurinţă fetele. Cu Marinela nu a avut prea mult de furcă, dar din cauza micilor ei capricii, Cristi a fost chiar pe punctul de la renunţa la ea destul de rapid, fiind obişnuit să-i cadă tot în plasă. Tocmai când era să abandoneze încercările, Cristi s-a trezit că are parte de prima noapte de sex.

insula_iubirii.jpg

insula iubirii marinela cristi sex
Marinela şi Cristi nu s-au mai ferit de nimeni şi de nimic
foto: captură video Antena 1

"Nu sunt un tip care să insiste, când o tipă face fiţe. Nu sunt genul, iar răbdarea nu este punctul meu forte. Nu ştiu cât va mai rezista ea. Îi este greu. Simt că va ceda, dar îi este frică să nu fie judecată. În Brăila, toată lumea spunea desprea ea că o comite, că va fi prima concurentă care va călca strâmb", spunea Cristi încrezător în forţele lui înainte de a anjuge cu Marinela în dormitor.

Cristi a crescut înconjurat de femei   

Cristian este pasionat de sport dintotdeauna, iar până acum a făcut dans sportiv şi fotbal, însă a fost nevoit să renunţe la locul său într-o echipă în urma unei accidentări. Cu un trup bine lucrat și o privire pătrunzătoare, Cristian mărturisea înainte de Insula Iubirii 2018 că, de obicei, nu are o problemă în a atrage atenția fetelor. "E destul să fiu eu însumi, nu e greu să ies în evidenţă. Sunt obişnuit să fiu abordat de femei şi îmi place cele care inspiră feminitate, care au coloană vertebrală. Am crescut înconjurat de femei, am avut mereu 7-8 în casă, aşa că mereu m-au fascinat şi sunt capabil să le înţeleg nevoile“, spunea ispita înainte de a intra în reality-show-ul de la Antena 1. 

Loading...
 
 

Citește și

 • ionut nicoleta insula iubirii

  Telespectatorii fideli ai emisiunii "Insula iubirii" au avut parte duminică seară, 7 octombrie, de scene incitante. Nicoleta, una dintre cele mai disputate ispite, a fost protagonista unei ședințe foto super sexy, în timpul căreia nu s-a sfiit să pozeze nud.

 • insula iubirii marinela cristi sex

  Prima noapte de amor s-a derulat în Thailanda la Insula Iubirii după doar 11 zile, timp în care o concurentă a cedat avansurilor ispitei. Marinela a uitat de camerele de filmat şi a dat frâu liber hormonilor, iar cel care a convins-o să ofere scene fără perdea întregii ţări a fost Cristi.

 • flore salalidis sani insula iubirii

  Concurenţii de la Insula Iubirii încep să fie supuşi unor adevărate teste de foc. În ediția de duminică seara (30 septembrie) a emisiunii ”Insula Iubirii”, Ionuț a fost protagonistul unui moment care l+a lăsat fără cuvinte. El a mers la o întâlnire cu ispita Flore Salalidis, care i-a oferit nu doar o coapanie interesantă, ci şi o priveliște de vis.

 • hannelore dans buric

  Una dintre cele mai sexy concurente ale actualului sezon "Insula Iubirii", Hannelore Ulrich, reuşeşte mai degrabă cu abilităţile ei să se situeze în tabăra ispitelor decât să se lase sedusă. Dacă vă întrebaţi cum de blondina este atât de bună la dansurile din buric, cu care i-a zăpăcit pe potenţialii ei pretendenţi, se pare că există şi o explicaţie cât se poate de logică pentru asta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1