Inspiraţi-vă de la vedete pentru pomul de Crăciun!

12-13-vedete-andreea-banica.jpg

Andreea Bănică. Solista admiră bradul înalt de doi metri, alături de fiica ei, Sofia

În aşteptarea Crăciunului, vedetele s-au pregătit aşa acum se cuvine. Fie că sunt în România, Australia sau SUA, VIP-urile petrec la fel. Diferă doar decoraţiunile şi mărimea brazilor din sufrageriile lor.

Anul acesta, Crăciunul va avea o altă însemnătate pentru Andreea Bănică (38 de ani), pentru că sunt primele Sărbători cu micuţul Andrei Noah, în vârstă de o lună. Solista a împodobit un brad cu multă beteală mov, iar pe post de globuri are multe animăluţe din pluş.

12-13-vedete-bianca.jpg

Victor şi Bianca

Şi Bianca Drăguşanu (34 de ani) va petrece primul Crăciun cu Sofia Natalia (3 luni), pentru care a împodobit un brad special. Alături de tăticul Victor Slav, dar şi de micuţă, pe care a îmbrăcat-o în Crăciuniţă, Bianca a realizat o şedinţă foto specială.

Solista Corina (36 de ani) şi fiul ei, Robin, au ales varianta clasică a bradului, cu decoraţiuni roşii şi aurii.

12-13-vedete-esca.jpg

Andreea Esca

Şi Delia (34 de ani) a împodobit pomul, prima oară în casa cea nouă, în penthouse-ul de 1,4 milioane de euro, cumpărat împreună cu soţul ei, Răzvan.

Vedeta PRO TV Andreea Esca (44 de ani) a avut multe ajutoare.

Alături de soţul Alexandre Eram au mai fost copiii Aris (12 ani) şi Alexia (15 ani), dar şi iubitul Alexiei, solistul Mario Fresh. Familionul a făcut poză fără Andreea, ea fiind fotograful de serviciu.

Şi Giulia Anghelescu Huidu (32 de ani) şi-a aranjat pomul, de departe cel mai spectaculos, datorită decoraţiunilor alese: bufniţe şi jucării lucrate manual.

Celia (32 de ani) a împodobit bradul tocmai în Australia, la 20 de grade Celsius, acolo unde locuieşte cu soţul şi cu Angelo, copilul ei de doi ani şi jumătate. Vedeta a apelat la decoraţiuni argintii, care să-i amintească de zăpada care lipseşte din patria cangurilor.

12-13-vedete-ferentz.jpg

Anamaria Ferentz

Tot peste hotare, în SUA, Ana Maria Ferentz (41 de ani) îl aşteaptă şi ea pe Moş Crăciun, alături de căţelul Supai.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1