Inspiraţi-vă de la vedete pentru bradul de Crăciun!

10-11-vedete-7.jpg

Andreea Bănică, alături de cei doi copii, dar şi de Lucian, soţul ei

Puţini mai respectă tradiţia de a împodobi bradul în Ajunul Crăciunului, iar mulţi au început încă de pe 1 decembrie să îşi aleagă decoraţiunile. Andreea Bănică, Deea Maxer, Roxana Nemeş şi Mihai Morar au făcut şedinţe foto speciale. Click! te invită să te inspiri din alegerile lor.

Andreea Bănică (40 de ani) este mereu printre primele vedete care împodobesc bradul în avans. Nici anul acesta nu a ratat tradiţionala poză de familie şi i-a strâns laolaltă pe cei mai dragi membri ai familiei: soţul Lucian Mitrea şi copiii Sofia (9 ani şi jumătate) şi Noah (2 ani).

“Aşa arată fericirea pentru mine. Voi cum aţi descrie fericirea?”, a scris artista în dreptul imaginii. Bradul Andreei este foarte elegant, căci conţine doar decoraţiuni albe, flori, fundiţe, globuri şi cele mai de efect piese, îngeraşii. Şi în familia lui Mihai Morar (37 de ani) e deja sărbătoare.

10-11-vedete-mihai-morar.jpg

Mihai Morar a împodobit bradul cu soţia şi gemenele lor

 

Soţia Gabriela Morar şi gemenele Mara şi Cezara (10 ani) sunt fericite în poza de familie, care pare desprinsă dintr-o poveste de Crăciun. Doar că ei nu au realizat fotografia acasă, ci la un studio foto special, iar în poză nu apare celebrul căţel Olaf Morar, ci un samoed superb pe care “l-au împrumutat” de la studioul respectiv. Şi aici însă bradul are doar decoraţiuni argintii şi aurii.

Dar şi Roxana Nemeş are cu ce se mândri, ea postându-şi pe contul de Facebook o fotografie, în care ne zâmbeşte de lângă brăduţul ei, plin de beculeţe. Vedeta a slăbit spectaculos, în ultima vreme, peste zece kilograme, astfel că, în sfârşit, îşi permite luxul să poarte rochiţe sexy de Sărbători. Ea câştigă bani frumoşi din muzică, având agenda de lucru plină, dar la fel de bine poate semna contracte şi în modelling, având acum o talie de viespe şi un chip de păpuşă.

10-11-vedete-deeea.jpg

Deea Maxer are o casă ca în poveşti

 

Au rămas mai puţin de două săptămâni până la Crăciun, aşa că Dinu (42 de ani) şi Deea Maxer (28 de ani) s-au grăbit să împodobească bradul alături de fiul lor, Andreeas (8 ani). Ei se pot lăuda că au în casă unul dintre cei mai frumoşi şi bogaţi pomi împodobiţi. „Am pus în brad cinci cutii de globuri, toate pe care le-am achiziţionat de-a lungul anilor. Avem globuri şi de când era Dinu mic, este o tradiţie ca acestea să se afle în brad”, a declarat, pentru Click!, Deea Maxer.

Ea a dezvăluit ce alte lucruri le mai decorează casa de Sărbători: „Ne-am inspirat din filmele americane. Scara e decorată pentru prima dată, iar şemineul nostru bio are flăcări reale. Fiind în apartament, şemineul nu scoate fum şi nici nu emană miros”. Dinu şi Deea Maxer formează de 10 ani unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Acum două luni, şi-au reînnoit jurămintele. „Am făcut nunta de zece ani pentru că anul trecut, Dinu şi-a pierdut verigheta când ne-am mutat. Am fost la Mănăstirea Comana, alături de naşi, cu lumânări, în faţa preotului, pentru a ne jura din nou credinţă. La petrecere au fost în jur de 100 de persoane”, ne mărturisea atunci senzuala brunetă. 

10-11-vedete-6.jpg

Şi-a înveselit scara interioară cu decoraţiuni

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1