Însărcinată în cinci luni, Alina Puşcaş şi-a etalat burtica pe iaht

alina_puscas.jpg

alina puscas insarcinata 6 luni fetita
Alina Pușcaș (32 de ani) s-a relaxat total la cea de-a doua sarcină
foto: Arhiva Personală

Alina Pușcaș (33 de ani), prezentatoarea show-ului “Te cunosc de undeva!”, este însărcinată pentru a doua oară şi la fel ca la primul copil, burtica abia i s-a conturat. Şatena a intrat în luna a cincea, însă abia se vede că poartă în pântece un frăţior sau o surioară pentru băieţelul ei de dor zece luni.

Alina Puşcaş şi medicul stomatolog, Mihai Stoenescu,  îşi vor mări curând familia. Prezentatoarea de la Antena 1 a anunâat în urmă cu două luni că va deveni din nou mămică şi este foarte fericită că al doilea copil vine atât de repede. "Și eu, și Mihai sperăm să fie fetiță”, a spus vedeta care va naște, cel mai probabil, la începutul lunii noiembrie. "Momentul în care am aflat vestea (n.n prima jumătate a lunii martie) a venit la o zi după ce, din păcate, Mihai își pierdea tatăl. Chiar și în acest context m-am bucurat foarte mult”, a adăugat ea. 

alina_puscas.jpg

alina puscas burtica insarcinata 5 luni iaht
Alina a avut grijă să folosească loţiuni cu factor de protecţie mare cât a stat la soare pe iaht
foto: arhiva personală

Chiar dacă este însărcinată, Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, doctorul Mihai Stoenescu, nu au renunţat la vacanţe. Au bifat până acum d ela începutul anului Alpii Francezi, Grecia şi Italia, destinaţie unde vedeta s-a răsfăţat pe iaht. Şatena a stat la plajă şi şi-a etalat burtica mică la soare. Vedeta mai are un băiețel, Alexandru, care a venit pe lume anul trecut, la 29 august. 

mihai_si_alex.jpg

mihai stoenescu alexandru
Mihai Stoenescu este foarte mândru de Alexandru
foto: arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

  • alina puscas insarcinata a doua oara

    Prima vacanţă doar cu iubitul după ce a născut a fost de bun augur pentru Alina Puşcaş! Prezentatoarea a rămas însărcinată pentru a doua oară. Ea este mămica unui băieţel de doar opt luni cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu.

  • Alina Puşcaş trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei: vedeta tv a devenit recent mamă şi e cum nu se poate mai mândră de micuţul ei, pe care l-a numit Alexandru.

  • alina puscas, alina puscas mama

    Sâmbătă, 29 august, Alina Pușcaș a devenit mămica unui băiețel de 3,050 kg, pe care îl va chema Alexandru. Chiar dacă a încercat mult timp să țină ascuns numele tatălui copilului, bucuria nașterii a făcut-o pe Alina să lase secretomania la o parte și să confirme ceea ce Click! a arătat la începutul lunii august. Tatăl micuțului Alexandru este medicul Mihai Stoenescu.

  • Alina Puscas, Fructul oprit, telenovela, Antena 1, Ruxandra Ion, Adrian Titieni,

    A dat cărţile pe faţă! Aflată în ultimele săptămâni de sarcină, vedeta Antenei 1 recunoaște relația cu doctorul stomatolog Mihai Stoenescu (40 de ani) și, în ciuda zvonurilor, susține că își vor crește împreună băiețelul. De altfel, fotoreporterii Click! i-au surprins împreună weekend-ul trecut într-un club de fiţe de pe Litoral.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1