EXCLUSIV Adevărul despre plecarea Mirelei Vaida de la Antena1. Însărcinată în 7 luni, este liberă de contract!

mirela-vaida-antena-1-.jpg

Mirela Vaida va lua o pauză de televiziune, după ce Antena 1 nu i-a mai înnoit contractul
Foto Instagram

Se pare că Mirela Vaida nu va mai apărea pe micile ecrane! Îndrăgita prezentatoare TV, gravidă în 7 luni, a fost anunțată de postul de televiziune Antena 1 că nu îi mai este înnoit contractul, asta după ce ultima emisiune moderată de vedetă nu prea a prins la public. Mirela s-a declarat dezamăgită de această decizie și a mărturisit că în viitor nu va mai accepta formate TV care nu o avantajează. Iată declarațiile!

Mirela Vaida este liberă de contract. După 7 ani petrecuţi în marea familie Antena 1, vedetei, însărcinate în 7 luni, nu i s-a mai înnoit contractul de muncă. Zvonurile privind retragerea Mirelei de pe post au început să circule din toamna tercută când emisiunea ei „Totul pentru dragoste la bine și la greu” a fost scoasă din grila de programe.

Deși este gravidă în 7 luni cu cel de-al treilea copil, Mirela Vaida nu se află în concediu prenatal, așa cum probabil credeau admiratorii acesteia care i-au dus lipsa pe micile ecrane, ci i-a expirat contractul cu televiziunea. Se pare că îndrăgitei moderatoare TV i s-a retras de pe post emisiunea „Totul pentru dragoste la bine și la greu” și nu i s-a oferit o alternativă în schimb, așa cum i se promisese inițial. Astfel, contractul vedetei nu a mai fost înnoit. 

mirela-vaida-proiecte.jpg

Mirela Vaida se implică în multe proiecte
Foto Instagram

Mirela Vaida a plecat de la Antena 1

Mirela Vaida se numără printre cele mai îndrăgite vedete de la Antena 1, putând fi considerată o adevărată „veterană” a postului de televiziune. Prezentatoarea TV a activat 7 ani la Antenă, dintre care 5 i-a petrecut la pupitrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, care a fost lider de audiență la momentul respectiv.

De asemenea, Mirela Vaida i-a ținut și locul Simonei Gherghe la „Acces Direct”, atunci când aceasta s-a aflat în concediu prenatal. Emisiunea „Totul pentru dragoste la bine și la greu” a fost scoasă din grila de programe și, odată cu ea, Mirela Vaida și-a luat rămas bun de la telespectatori. Se pare că motivul ar fi faptul că show-ul nu prea a prins la public.

mirela-vaida-eurovision.jpg

Mirela Vaida participă anul acesta la Eurovision
Foto Instagram

Mirela Vaida, dezamăgită de formatele TV care i-au fost oferite

„Dezamăgirea mea vine din faptul că s-a experimentat mult cu mine în ultimul an - cu vreo 3 formate schimbate din 3 în 3 luni! Și atunci am înțeles că așa nu se poate construi și nici fideliza un public care are așteptări mari! Eșecul, ca și sucesul unei emisiuni, sunt atribuite prezentatorului, mai mereu! El este “vedeta”, interfața, punctul de legătură cu publicul.

Însă o pauză e binevenită pentru toată lumea! Eu mă pregătesc să nasc cel de-al treilea copil în doar 4 ani! Lumea nu se oprește în loc din cauza asta! Fiecare trebuie să mergem înainte, pe drumul ales.. Însă eu mă bucur că am avut parte de 7 ani magnifici în care am învățat multe și am cunoscut oameni magnifici! Și pentru asta, mulțumesc Antena 1! Ești parte din viață mea! Ce va fi în următorii 7 ani, doar Dumnezeu știe!”, a explicat Mirela Vaida, în exclusivitate pentru Click! În paralel cu munca în televiziune, Mirela Vaida este actriţă la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”.

mirela-vaida-familie.jpg

Mirela Vaida se va concetra pe familia frumoasă pe care o are
Foto Instagram

Mirela Vaida ia o pauză de la televiziune: Nu am fost concediată!

„Nu am fost concediată, așa cum s-a tot speculat în titluri de senzație. Contractul meu cu Antena 1 s-a încheiat exact la finalul lui 2018, după 7 ani de proiecte zilnice în direct! Coincidență face că ultimul format tv pe care l-am prezentat, “Totul pentru dragoste - la bine și la greu” să nu prindă la publicul de pe acel tronson orar. Și atunci s-a scos din grilă, că atâtea alte emisiuni prezentate de colegi de breaslă celebri”, a mai adăugat vedeta. 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Mirela Vaida este gravidă în luna a șaptea și se gândește chiar să mai rămână gravidă și a patra oară, însă de această dată ea își dorește o fetiță. Mirela Vaida a mărturisit într-un interviu că dacă a rămas gravidă la 37 de ani, ea mai vrea să facă și al patrulea copil până la împlinirea a 40 de ani.

  • Mirela Vaida este însărcinată cu al treilea copil, însă acest lucru nu o oprește să-și îndeplinească toate dorințele! Îndrăgita prezentatoare TV este o femeie curajoasă și nu se lasă speriată de puțină adrenalină, din contră! Zâmbitoare și fericită că a bifat o nouă activtate pe lista sa, Mirela Vaida a împărtășit și cu prietenii săi virtuali activitatea aducătoare de „senzații tari” pe care a desfășurat-o în decursul zilei de joi, 8 noiembrie.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1