INNA a strâns un miliard de vizualizări pe YouTube

inna_1.jpg

inna record
INNA este cel mai bine cotat artist român
Foto: arhivă personală

INNA este primul artist român care a atins performanța de a strânge un miliard de vizualizări pe canalul său de YouTube. În afara popularității de necontestat, INNA devine astfel și artistul autohton care a strâns cel mai mulți bani din YouTube, căci fiecare un milion de accesări ale unui clip generează 600-700 de dolari.

Mai mult decât atât, artista de la malul mării a primit de curând și un premiu de la YouTube când a ajuns la 1 milion de abonați, dar în prezent  are aproape 1,7 milioane. Pentru a marca cele 1 miliard de views, INNA a lansat un nou clip pentru piesa Rendez Vous, care a ajuns în două zile la aproape jumătate de milion de accesări.

inna.jpg

vizualizari abonati inna
Cele mai multe vizualizări ale artistei vin din străinătate
Foto: captură YouTube

 

Cei mai mulți fani și implicit vizualizări vin din afara granițelor țării, notorietatea frumoasei artiste atingând cote maxime în țări precum Mexic sau Turcia.

Loading...

Citește și

  • vedete, porno, scene sexy

    Unde dai şi unde crapă! Au pozat goale, s-au filmat în ipostaze sexy ca să-şi incite fanii, dar au ajuns, fără voia lor, pe unul dintre cele mai mari site-uri cu conţinut pentru adulţi. Alături de Alexandra Stan, Inna, Cheeky Girls, se află şi fostele gimnaste Corina Ungureanu şi Lavinia Miloşovici.

  • inna lucian gitita

    A crezut că dă lovitura vieţii, dar mutarea pe care a plănuit-o n-a mers! Impresarul Lucian Gîtiţă a încercat de două ori să înregistreze marca “Inna” la OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci), dar nu a reuşit şi nu va avea acest drept niciodată.

  • inna

    Inna (29 de ani) și-a câștigat de mai mulți ani statutul de artist internațional. Drept urmare, ea se bucură și de onorarii pe măsură. Cântăreața are, anual, foarte multe concerte peste hotare, care îi umplu buzunarele de bani.

  • Dacă până acum ne-a obişnuit cu clipurile şi apariţiile ei hot, de data aceasta Inna a dat cărţile pe faţă şi a apărut aproape goală în noul ei videoclip.