Inna şi Smiley au dat lovitura: cântă în filmele de la Hollywood şi cu oamenii Rihannei

A cucertit Mexicul, Spania şi Turcia, iar acum Inna dă lovitura la Hollywood, unde a reuşit să încheie un contract cu celebra actriţă şi producătoare Eva Longoria. La rândul lui, Smiley şi colegii lui au o săptămână de foc cu producătorii renumiţilor artişti Rihanna, Madonna şi Beyonce, care au venit în ţară la invitaţia HaHaHa Production pentru o sesiune de înregistrări.

Inna (32 de ani), în buletin Elena Alexandra Apostoleanu, a dat din nou lovitura în străinătate, de această dată la Hollywood. Pe 7 martie, a lansat piesa „Tu Manera” care are peste 24 de milioane de vizualizări, iar la scurt timp melodia a fost folosită în serialul „Grand Hotel”, produs de celebra Eva Longoria.

12_gettyimages-947210024.jpg

Eva Longoria este fan Inna
Foto: Guliver - GettyImages

Astfel, fosta vedetă din serialul „Neveste disperate” îi va plăti Innei drepturi de autor pentru melodie. Şi asta nu e prima dată când artistei îi intră bani în cont din acest gen de colaborări. În anul 2015, Inna a avut melodia „Cola Song” pe coloana sonoră a filmului „Spy”, cu Jude Law şi Melissa McCarthy în roluri principale. În acelaşi an, melodia „Good Time” apare pe coloana sonoră e filmului „Pitch Perfect 2”.

Oaspeţii sunt răsfăţaţi cu sarmale

13_castelul-din-transilvania.jpg

În acest castel are loc tabăra muzicală organizată de Smiley

Iată că şi Tiberiu Andrei Maria, cunoscut fanilor drept Smiley (35 de ani), şi colegii lui au o săptămână de foc. Între 18 şi 23 mai, HaHaHa Production, la 11 ani de existenţă, a organizat tabăra muzicală creativă #MusicJourney undeva în Transilvania. Acolo s-au întâlnit producătorii români şi cei ai artiştilor Rihanna, Madonna, Beyonce, Eminem şi Adele, afiliaţi companiei Milk & Honey Management. T

12_smiley.jpg

Smiley

imp de o săptămână, 11 dintre cei mai cunoscuţi compozitori şi producători muzicali au venit în studiourile de aici şi apoi au mers la un castel medieval pentru a lucra la viitoare hituri împreună cu Smiley şi producătorii din echipa lui (Şerban Cazan, Dorian, Vladimir Coman şi Lucian Nagy). Gazda artiştilor la castel a fost Chef Samuel, care le va găti. Meniul va include sarmale, dar şi mâncăruri rafinate din bucătăria internaţională.

12_naghy-smiley-dorian-vladimir-serban-cazan.jpg

Smiley şi echipa de la HaHaHa Production

„E un moment cu greutate în istoria noastră, a tuturor şi a HaHaHa Production. Noi am mai făcut sesiuni muzicale, dar întâlnirea de acum cu Milk & Honey e de departe cea mai complexă şi importantă. Vom sta la masă cu nişte giganţi care sunt curtaţi de toate starurile internaţionale”, spune Smiley. Producătorii internaţionali au în palmares premii Grammy şi hituri care au dominat topurile Billboard în interpretarea unor artişti ca Rihanna, Madonna, Sting, Britney Spears, Beyonce, Jay-Z, Eminem şi mulţi alţii. Smiley va sărbători zilele viitoare 11 ani de HaHaHa Production, apoi va avea repetiţii şi un nou live pentru „Românii au talent” (PRO TV).

 

Alexandra Stan şi Dan Bălan sunt şi ei pe lista producătorilor americani

12_alexandra-stan2.jpg

Alexandra Stan

Acum doi ani, Marcel Botezan şi Sebastian Barac (ex-Play & Win) au compus piesa „Bom Bidi Bom”, cântată de Nicki Minaj şi Nick Jonas, inclusă pe coloana sonoră a filmului din seria „Fifty Shades of Grey”. Şi fostul component al trupei O-Zone, Dan Bălan, a ajuns la Hollywood cu piesele lui. În 2009, „Live Your Life” a fost inclusă pe coloana sonoră a filmului „The Hangover” – „Mahmureala”. În 2010, s-a mai auzit la o emisiune a lui Jimmy Fallon, iar în 2015, în comedia „Daddy’s Home”, cu Will Farrell şi Mark Wahlberg. Următoarea piesă care a făcut furori a fost „Chica Bomb” la Video Music Awards, în 2010.

12_dan-balan.jpg

Dan Bălan

Apoi aceeaşi piesă s-a auzit pe coloana sonoră a unui episod „SGU: Stargate Universe”, în 2011, şi în acelaşi an a apărut şi în filmul de desene animate „Happy Feet 2”. În 2016 a apărut pe colona sonoră a filmului „It›s Only the End of the World”. Alexandra Stan şi-a auzit în 2011 melodia „Mr. Saxobeat” pe coloana sonoră a unui episod din serialul „Made in Chelsea”.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Fanii au tot făcut pronosticuri pe seama bustului apetisant al cântăreței Inna, în vârstă de 31 de ani, după ce vedeta și-a postat o fotografie de infarct. Unii susțin sus și tare că ea ar avea implant mamar, alții, dimpotrivă, zic că decolteul este 100% natural.

  • inna peruca

    Ce emoții au încercat-o pe Inna la concerul de Revelion pe care l-a susținut la Sibiu! Artista a fost urmărită de ghinion încă de dinainte de a intra pe scenă. S-a lăsat așteptată din cauza problemelor tehnice, a tremurat de frig în încercarea de a străluci în fața publicului și a încheiat spectacolul cu o mărturisire care i-a lăsat mască pe oamenii adunați să o vadă.