Inna face peste 300.000 de euro numai din concertele din Mexic

inna.jpg

inna
Inna (29 de ani)
foto: Arhiva Personală

Inna (29 de ani) și-a câștigat de mai mulți ani statutul de artist internațional. Drept urmare, ea se bucură și de onorarii pe măsură. Cântăreața are, anual, foarte multe concerte peste hotare, care îi umplu buzunarele de bani.

Numai din concertele pe care le are în Mexic, Inna câștigă o avere. În fiecare an, cântăreața din România are cel puțin 15 concerte în această țară, în care este adorată. Toate acestea îi aduc un venit satisfăcător, adică peste 300.000 de euro, având în vedere că pe un concert ia 20.000 euro.

Inna se pregătește acum pentru un nou concert în Mexic, care va avea loc în luna martie. Până atunci, cântăreața profită de ultimele zile de vacanță în Costa Rica și Mexic.

Loading...

Citește și

  • Dacă până acum ne-a obişnuit cu clipurile şi apariţiile ei hot, de data aceasta Inna a dat cărţile pe faţă şi a apărut aproape goală în noul ei videoclip.

  • inna sexy

    Inna (29 de ani) este probabil cea mai cunoscută cântăreaţă din România pe plan internaţional. Este singura care susţine concerte în străinătate în mod constant şi are 12 milioane de admiratori care îi urmăresc orice mişcare pe reţelele de socializare.

  • Pe cât sunt de frumoase, pe atât sunt de talentate. Inna, Alexandra Stan şi Otilia au mare succes pe plaiurile noastre mioritice, însă şi peste hotare, îndeosebi în Turcia, unde divele figurează în toate topurile muzicale.

  • inna sani

    Inna (29 de ani) și-a înfierbântat din nou fanii săi de pe Facebook. Cântăreața, care în acest moment are peste 12 milioane de fani din toate colțurile lumii care o urmăresc necontenit pe pagina sa de Facebook, a postat pe rețeaua de socializare o nouă poză extrem de provocatoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1