Infidelitatea, motivul tensiunilor dintre Mădălina Ghenea şi Matei Stratan? Mesajul surprinzător al vedetei

12-13-vedete-2-col-ghenea-stratan.jpg

madalina ghenea matei stratan cearta  strada tensiuni
Mădălina Ghenea şi Matei Stratan nu mai sunt la fel de romantici ca la începutul relaţiei lor
Foto: Instagram

Lucrurile par că merg pe o pantă descendentă în cuplul Mădălina Ghneea-Matei Stratan. După ce au luna trecută fost surprinşi în mijlocul unei dispute pe stradă, cei doi lasă să se înţeleagă că au în continuare probleme grave în amor. Părinţii au încercat să-i împace, dar mesajul publicat de actriţă ne duce cu gândul că "negocierile" au eşuat, iar relaţia scârţâie serios sau chiar e pe butuci.

Mădălina Ghenea (29 de ani) şi Matei Stratan (31 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, dar fericirea lor a cam dispărut în ultima vreme, lăsând loc tensiunilor. Deşi sunt părinţii unei fetiţe de doar câteva luni, cei doi nu reuşeşsc deloc să se înţeleagă. A fost nevoie de vizita socrilor în apartamentul în care actriţa s-a mutat cu copilul, dar medierea nu a rezolvat neînţelegerile sau cel puţin asta lasă vedeta să se înţeleagă după ce a publicat un mesaj în care şi-a pus toţi apropiaţii pe gânduri.

madalina ghenea mesaj InstagramZoom
Mădălina Ghenea a publicat un mesaj care lasă loc de interpretări
Foto: Instagram

"Nu doar că m-ai înşelat, tu ne-ai trădat. Nu doar mi-ai frânt inima, ci ai stricat viitorul nostru!", este citatul cu care actriţa şi-a îngrijorat fanii şi cunoscuţii, care au sărit ca arşi să o compătimească şi să o întrebe ce s-a întâmplat cu relaţia ei.  

Mădălina şi Matei s-au cuplat în iunie 2016, iar anul acesta, în aprilie, au devenit părinţii unei fetiţe pe care o feresc de ochii presei. Recent, o iminentă despărţire a fost adusă în discuţie, asta după ce paparazii "Wowbiz" au surprins scene care nu mai au nevoie de alte comentarii. Potrivit imagininilor difuzate de Kanal D, Madalina Ghenea şi Matei Stratan au ieşit împreună în oraş, dar seara s-a terminat prost. Au ajuns separat acasă după ce ea a fugit pe străzi. De atunci şi până acum a trecut o lună, timp în care cei doi par că nu au soluţionat problemele. 

loading...

Citește și

  • Se spune că dragostea durează trei ani, însă în cazul Mădălinei Ghenea şi al lui Matei Stratan relaţia lor riscă să se încheie cu mult mai repede. Surse din anturajul celor doi spun că nici nu mai locuiesc împreună, deşi de câteva luni au devenit părinţii unei fetiţe.

  • madalina ghenea matei stratan cearta  strada tensiuni

    Nori negri s-au adunat deasupra relaţiei Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan, iar olteanca pare să recunoască faptul că trece printr-o cumpănă în viaţa sentimentală. La o zi distanţă după ce au apărut imagini cu ea şi iubitul ei, prinşi în timpul unei dispute pe stradă, actriţa a scris un mesaj din care lasă să se înţeleagă cât de mult suferă pentru felul în care a fost tratată de bărbatul căruia i-a dăruit un copil.

  • Mădălina Ghenea şi Matei Stratan sunt de câteva săptămâni în centrul atenţiei după ce au fost surprinşi de paparazii în plină dispută, pe stradă. Actriţa a coborât din maşina în care se afla cu iubitul ei, iar în încercarea de a o opri, milioanarul ar fi bruscat-o. Supărată că s-a ajuns aici şi s-a aflat că traversează o perioadă tensionată în cuplu, olteanca a răbufnit pe reţeaua de socializare unde a explicat pe scurt ce a păţit de fapt.

  • madalina ghenea matei stratan cearta

    Nu iese fum fără foc şi se pare că zicala este valabilă şi în cazul cuplului Mădălina Ghenea-Matei Stratan. În ultima vreme s-a tot vehiculat că relaţia lor este tot mai şubredă, iar acum a venit şi confirmarea că există cu adevărat tensiuni între cei doi. Vedeta şi iubitul ei au fost surprinşi într-o ipostază nu tocmai drăgăstoasă, în public. Dacă în urmă cu doar câteva zile, actriţa încerca să ne convingă că totul e roz, se pare că adevărul este altul.