Incredibil! Lavinia Pârva, certată pentru că nu arată fața copilului

lavinia-cu-caruciorul.jpg

lavinia cu caruciorul
Lavinia Pârva preferă să păstreze discreția asupra vieții sale de familie
Sursă foto: Blitz!

Lavinia Pârva a devenit mamă în urmă cu aproximativ doi ani și preferă să păstreze discreția asupra vieții persoanle. Nu se expune în mod excesiv pe rețelele de socializare și refuză să distribuie fotografii cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. Cântăreața a fost criticată de internauți pentru această decizie, iar cuvintele lor nu au fost dintre cele mai delicate.

Lavinia Pârva a devenit mamă în anul 2019, iar această schimbare din viața ei a determinat-o să renunțe la o parte din lumina reflectoarelor, pentru a se concentra asupra vieții de familie. Rare sunt ocaziile în care artista distribuie pe paginile personale ale rețelelor de socializare fotografii cu familia sa, iar imaginile în care fața micuțului Alexandru se poate vedea clar sunt inexistente. Acest lucru pare să îi deranjeze pe unii dintre internauți, care nu s-au ferit să îi scrie Laviniei mesaje lipsite de menajamente. 

lavinia-cu-bebe-in-breate.png

lavinia cu bebe
Fotografia care a atras comentarii negative
Sursă foto: Arhivă personală

Recent, Lavinia a încărcat o imagine în care apare ținându-l în brațe pe Alexandru. Băiețelul este poziționat cu spatele către aparatul de fotografiat. Alături de poză, Lavinia a scris un mesaj emoționant adresat copilului. "A fi părinte este iubirea înmulțită cu infinitul.Vei crește până când nu te voi mai putea ține în brațe, dar întotdeauna va fi loc pentru tine în inima mea", a fost mesajul Laviniei. 

lavinia-cu-caruciorul.jpg

lavinia
Lavinia Pârva a fost criticată de internauți din cauza deciziei de a nu-l fotografia pe Alexandru și a-l expune pe rețelele de socializare
Sursă foto: Blitz!

Unii nu au ezitat să își exprime revolta pentru faptul că Lavinia a ales, din nou să nu arăte chipul băiețelului. "De ce îl arăți pe micuțul Alexandru din spate, nu din față? Este urât sau de ce ni-l arăți numai cu spatele? Noi toți ne dorim să îl vedem măcar o dată pe fiul lui Ștefan, micuțul Alexandru. Deci, fotografie din față, Lavinia", a fost unul dintre cele mai dure comentarii primite. 

lavinia-cu-bebe.jpg

lavinia parva
Lavinia Pârva, la cumpărături, alături de fiul ei, Alexandru
Sursă foto: Blitz!

Dar, Lavinia nu acordă prea multă atenție criticilor și preferă să se concentreze asupra lucrurilor care contează cu adevărat pentru ea. Recent, ea a demonstrat că este o mămică foarte grijulie. Fotoreporterii Click! au surprins-o ieșind dintr-un magazin situat în zona Băneasa, alături de fiul ei, Alexandru. Lavinia l-a plimbat pe Alexandru în locul rezervat copiilor mici, în spațiul din coșul de cumpărături, și s-a asigurat că băiețelul se simte confortabil. Echipată în haine sport, Lavinia s-a bucurat de vremea frumoasă și de o sesiune de shopping. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Pandemia a pus lacătul pe scenă, așa că Lavinia Pârva a decis că trebuie să facă ceva pentru a aduce și ea bani în casă. S-a orientat spre o afacere care e și pe gustul ei, și adaptată pandemiei: un magazin online de haine pentru femei. Click! a surprins-o în zile diferite, mergând la atelierul de croitorie din zona Floreasca. Nu purta verigheta, lucru care a generat câteva bârfe. Soția lui Ștefan Bănică le-a combătut însă.

  • De mai bine de un an, de când a devenit mamă, viaţa Lavinei Pârva (35 de ani) s-a schimbat. Totul planează în jurul băieţelului ei, Alexandru, căruia vrea să-i ofere „tot ce e mai bun pe pământ”. Dar asta nu înseamnă că se neglijează pe ea. Cum, necum, reuşeşte să se împartă, să fie şi divă, şi soţie, şi mamă. Între o plimbare cu căruciorul în parc, un schimbat de pampers şi gătit un piure de legume, face mult sport şi merge la saloane de înfrumuseţare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1