Incredibil cum îşi îndoaie mâinile la spate!

2-1.-4col-kidd-strobe-aka-frenchiebabyy-golden-buzz-andi-moisescu103.jpg

Americanul Kidd Strobe, pentru care Andi a apăsat butonul auriu la «Românii au talent», are o poveste de viaţă impresionantă

Un american în vârstă de 24 de ani a venit la noi în ţară să ne şocheze cu abilităţile sale. Tânărul a apărut vineri seara pe scena de la „Românii au talent” cu un număr de contorsionism demn de Cartea Recordurilor. „Nu-mi vine să cred că eşti real, nu am văzut niciodată aşa ceva”, i-a spus Andi, care a apăsat butonul auriu şi l-a trimis direct în semifinale.

Eric Bossett, pe numele de scenă Kidd Strobe sau Frenchiebabyy, este originar din California şi a venit la emisiunea de talente de la PRO TV să ne arate cum îşi poate răsuci mâinile peste cap şi cum le înnoadă la spate. Oasele şi articulaţiile sale sfidează, parcă, legile fizice şi anatomice.  Juraţii erau şocaţi. „M-ai lăsat fără cuvinte. Încă nu-mi vine să cred că eşti real. De aceea, trebuie să mă conving că eşti o persoană reală, cu picioarele pe pământ şi, ca să fie mai simplu, voi apăsa acel buton“, a spus Andi, apăsând Golden Buzz-ul şi trimiţându-l pe concurent direct în semifinale. Apoi s-a dus la el pe scenă să-l îmbrăţişeze. „Nu m-am gândit niciodată că o să văd aşa ceva. Nici nu mi-am pus problema că ar putea să existe aşa ceva. Despre asta e vorba la butonul acesta auriu. E un şoc, e firesc. Dar mă bucur, pentru că în fiecare zi la audiţii vin cu gândul: sper să fiu şocat. Ceea ce am avut aici în seara asta este ceva ce n-am mai văzut niciodată”, a declarat Andi Moisescu. „Este foarte greu să te încătuşeze cineva, să-ţi pună lanţuri sau să te închidă”, a remarcat, răzând, Florin Călinescu. 

Concurentul a explicat că ceea ce face el se numeşte „hipermobilitate”. A învăţat singur şi i-a învăţat şi pe alţii. Face contorsionism de 9 ani, iar în America este deja celebru, având numeroase spectacole, contracte şi clipuri cu zeci de mii de vizualizări. Viaţa lui nu a fost uşoară. „Am trecut prin multe. Părinţii mei nu m-au sprijinit în ceea ce fac. M-au abandonat pe marginea autostrăzii din cauza situaţiei în care ne aflam. Dar asta m-a făcut să fiu o persoană mai puternică şi să-mi doresc să arăt lumii ceea ce pot să fac. Am început să ţin reprezentaţii stradale de la 17 ani, foloseam barele din metrouri şi aşa îmi câştigam existenţa. Ador să fiu pe scenă, să văd oamenii cum o iau razna când îmi sucesc mâinile. Mă văd făcând asta toată viaţa”, povesteşte el. 

A aflat de “Românii au talent” chiar de la Smiley, pe care l-a întâlnit la Studiourile Fever din Hollywood. Acesta i-a propus să vină la emisiune. Acum nu regretă nicio secundă, pentru că are toate şansele să câştige premiul cel mare de 120.000 de euro.

Loading...

Citește și