Incredibil! Antonia, plătită mai bine atunci când tace

antonia.jpg

antonia
Antonia participă la cel puţin două evenimente mondene pe lună. Acolo unde organizatorii îi sunt prieteni, nu cere bani
Foto: Click!

Este de meserie cântăreaţă, însă imaginea de femeie frumoasă îi aduce câştiguri mult mai bune Antoniei. Datorită celebrităţii, artista a ajuns să fie remunerată şi cu sume de 2.000 de euro doar pentru a fi prezentă trei sferturi de oră la un eveniment. Pentru acest onorariu, ea trebuie doar să facă poze şi să „socializeze” cu invitaţii.

“Nu mă dau jos din pat pentru mai puţin de 10.000 de dolari”, era sloganul faimosului manechin Linda Evangelista, şi se pare că acest dicton şi l-a însuşit şi frumoasa cântăreaţă Antonia (26 de ani). E adevărat că suma pentru care şatena noastră nu s-ar da jos din pat este de cinci ori mai mică, însă nici nu trebuie să facă mare lucru. Doar simpla ei prezenţă la un eveniment cu ştaif îi poate băga în buzunare Antoniei un onorariu chiar mai mare decât cel pe care îl încasează la un concert. 

2-3-bd-2-35col-17cm-antonia.jpg

Concertele îi asigură cântăreţei un venit stabil. Tariful: între 1.800 şi 2.000 de euro o „cântare”

De exemplu, pentru un concert în afara Bucureştiului plătit cu circa 1.800 de euro, ea este nevoită să repete din timp şi apoi să transpire şi să cânte live pe scenă. Pentru aceeaşi sumă, iubita lui Alex Velea are posibilitatea să câştige doar făcând act de prezenţă şi zâmbind la anumite evenimente.

”Antonia este o femeie frumoasă şi destul de ”vânată” de cei care îşi lansează saloane sau îşi inaugurează afaceri în domeniul frumuseţii, al modei şi nu numai. Pentru că primeşte des astfel de solicitări la care trebuie doar să se pozeze la panou, şi suma solicitată este pe măsură: 2.000 de euro. Cine-şi permite, o are ca invitat pe Antonia, iar de foarte multe ori, patronii plătesc această sumă pentru că vor să-şi asocieze produsul de calitate cu o vedetă de primă mână, care să le aducă şi clienţi”, a declarat, pentru Click!, o persoană care organizează evenimente în domeniul frumuseţii.

Deşi este una dintre cele mai tinere artiste, Antonia a intrat foarte repede în categoria artistelor bine plătite. Aşa că nu ar fi o surpriză ca peste câţiva ani să fie şi una dintre cele mai bogate vedete. Viitoarea soţie a lui Velea nu este singura cântăreaţă care-şi rotunjeşte astfel veniturile, tarifele fiind în funcţie de popularitate.

 

Andreea Marin, plătită cu 1.000 -1.500 €

Este o femeie de succes care şi-a construit cariera de peste 20 de ani cu mult efort şi sacrificii pe măsură, motiv pentru care Andreea Marin este una dintre vedetele extrem de solicitate la evenimente publice sau private. Nici ea nu are un onorariu prea mic, şi atunci când acceptă să facă act de prezenţă, ea o face pentru sume cuprinse între 1.000 -1.500 de euro. Cu o astfel de sumă a fost remunerată la lansarea unui restaurant inaugurat în Centrul Vechi.

 

Mihaela Rădulescu cere 5.000 €

Mihaela Rădulescu (46 de ani)  poate fi numită regina evenimentelor. Ea este solicitată de ani de zile să fie amfitrioana evenimentelor private, dar nu numai. Pentru a fi de față, dar și pentru a prezenta un eveniment artistic, deschiderea unui local sau lansarea unui produs nou pe piață, într-un cadru oficial, diva de la Monte Carlo vine special în România. Dar nu degeaba. Conform unor surse avizate, Răduleasca nu se deranjează fără un onorariu de 5000 de euro. Atât îți cere Mihaela, dacă vrei să o ai drept invitată la un eveniment! Se pare că tariful ei nu a fost depășit de nici o vedetă de la noi.

 

Valentina Pelinel, minimum 1.000 €

Are o carieră construită în America, iar jobul ei se învârte în domeniul frumuseţii. Valentina Pelinel îşi asociază imaginea numai cu branduri de lux şi se dă jos din pat doar pentru evenimente pe care le selectează pe anumite criterii. Spre deosebire de alte vedete care merg la evenimente doar ca să nu uite lumea de ele, Valentina este extrem de selectivă, iar partea financiară este un punct important. Prezenţa ei la evenimente costă peste 1.000 de euro.

Loading...

Citește și

 • Antonia, fetita, Vincenzo, Velea, copil

  A ratat vacanţa pe care putea să o petreacă alături de fiica ei, însă a compensat cu ziua de naştere. Antonia a plecat pentru trei zile în Italia ca să o serbeze pe Maya Rosario, fetiţa pe care o are cu Vincenzo Castellano. Micuţa a împlinit 5 anişori şi a avut o petrecere ca-n poveşti, cu două torturi şi costumaţie à la Michael Jackson.

 • Antonia şi Alex Velea

  De miercurea trecută, Antonia e mai liniştită, pentru că ea şi Vincenzo Castellano au ajuns în faţa notarului, unde au depus actele de divorţ. Astfel, bruneta şi iubitul ei, Alex Velea, au liber la căsătorie, dar, surpriză, nu se grăbesc. Click! a aflat ce planuri de viitor au cei doi.

 • mihaela radulescu felix baumgartner zece luni de relatie sarut fierbinte

  Nu mai încape niciun dubiu că Mihaela Rădulescu (46 de ani) este îndrăgostită până în vârful urechilor de Felix Baumgartner (46 de ani). Jurata de la "Românii au talent" a bifat zece luni de la prima întâlnire cu sportivul austriac. Vedeta tv este extrem de fericită de când se iubește cu Felix Baumgartner, iar dovada este ultima imagine publicată de divă în care Mihaela Rădulescu îl sărută cu foc pe paraşutistul austriac.

 • mihaela radulescu

  Mihaela Rădulescu (46 de ani) a reușit să stârnească multe controverse, atât prin aparițiile televizate, cât și cu mesajele și fotografiile publicate pe rețelele sociale. De această dată, vedeta s-a dezănțuit total de inhibiții și a publicat o fotografie pe care numai iubitul ei ar fi trebuit să o vadă.