Incidente la parastasul Ionelei Prodan. Anamaria s-a abţinut să nu-şi iasă din fire

fetele_ionelei.jpg

anamaria prodan anca savelio cimitir ionela prodan
Cele două fete ale Ionelei Prodan au plecat devastate de la cimitir
foto: Click!

Anamaria Prodan s-a ocupat de toate pregătirile după ce mama ei a murit luni seara la Spitalul Elias. Cu sufletul sfâşiat de durere, impresara şi-a adunat ultimele forţe şi a pus la punct toate detaliile înmormântării şi ale parastasului. A reamenajt mormântul din cimitirul Bellu cu marmură neagră şi i-a chemat pe apropiaţii Ionelei Prodan la o masă de pomenire, pe care a dat-o la un restaurant de lux şi pe care a plătit-o din buzunar. Deşi a anunţat că doar apropiaţii şi familia vor lua parte la parastas, la uşa localului s-au strâns mai mulţi oameni, care o ştiau pe solistă doar de la televizor, şi care au cerut insistent să intre.

Despre moartea Ionei Prodan şi pregătirile speciale pe care fiica ei le-a făcut probabil că se va mai vorbi mult timp de acum încolo. Aşa cum impresa nu s-a uitat la bani atunci când a încercat imposibilul pentru a-şi salva mama şi a dus-o la cei mai buni oncologi din ţară şi din străinătate, nici după ce solista a decedat Anamaria nu s-a oprit din cheltuieli. A vrut ca mama ei să părăsească această lume ca o "regină", aşa cum chiar ea o numea. I-a comandat un sicriu scump şi a avut grijă ca mama ei să fie aranjată şi îmbrăcată frumos, căci toată viaţa a fost cochetă. A scos din buzunar 20.000 de euro pentru a amenajata mormântul cu marmură neagră, acolo unde mama ei îşi va dormi somnul de veci alături de primul ei soţ, Traian Tănase, şi i-a organizat o pomană de lux. Dacă la înmormântare au existat incidente minore, mai mulţi oameni înghesuindu-se să prindă un cd cu muzica regretatei soliste, albume pe care Anamaria le-a împărţit în faţa capelei, la parastas impresara a fost la un pas să-şi iasă din fire. 

Ea a precizat clar că la pomana după înmormantarea Ionelei Prodan sunt aşteptate doar persoanele apropiate, dar la uşa restaurantului şi-au făcut apariţia mai mulţi oameni care voiau să intre în local. În aceste condiţii, Anamaria le-a cerut paznicilor special angajaţi să intervină şi să-i oprească pe cei care insistau să participe.

Anamaria Prodan a chemat aproximativ 200 de oameni la parastas, toţi membrii ai familiei şi apropiaţii lor. Meniul a costat în jur de 75 de euro de persoană, iar invitaţii au fost trataţi cu aperitiv, un fel principal- somon la grătar şi prăjituri. La plecare, invitaţii au primit pachete în care fiica regretatei interprete a cerut să se pună cafea, o sticlă de vin, colivă şi dulciuri. 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Familia, prietenii şi admiratorii şi-au luat adio şi au condus-o pe ultimul drum pe cea care a fost emblema muzicii populare olteneşti, Ionela Prodan. Un sobor de opt preoţi şi corul psaltic Tronos au oficiat ceremonia de înmormântare. Zeci de coroane de flori pentru solistă şi peste o mie de oameni s-au adunat la Cimitirul Bellu.

  • anamaria prodan inmormnatare mama ionela prodan

    Suferinţă fără margini pentru Anamaria Prodan, care îşi plânge neîncetat mama de luni seara. Impresara îşi ascunde chipul sub o pereche de ochelari de soare pentru a nu lăsa să se vadă cât de mult este afectată. Joi la ora 12.00, Ionela Prodan va fi condusă pe ultimul drum, iar fiica ei i-a pregătit o retragere din această lume absolut spectaculoasă pentru care a scos din buzunar o sumă frumuşică, cu multe zerouri la final.

  • inmormantare ionela prodan

    Zi grea în familia Ionelei Prodan. Solista va fi condusă pe ultimul drum, slujba de înmormântare fiind oficiată cu uşile închise de un sobor de opt preoţi. Doar rudele, prietenii şi apropiaţii regretatei cântereţe au participat în biserică la funeraliile de la Cimitirul Bellu. Pentru restul oamenilor, strânşi ca la spectacol, impresara a instalat boxe în afara capelei ca slujba să fie ascultată de toţi credincioşii. Mama Anamariei Prodan va fi îngropată lângă primul ei soţ, Traian Tănase.

  • motor adrian nastase ionela prodan inmormantare

    Apariţie îndrăzneaţă a fostului tenismen la înmormâmtarea Ionelei Prodan. Ca să se strecoare mai uşor în traficul din Bucureşti şi probabil pentru a ajunge la timp la funeraliile solistei, Ilie Năstase a intrat pe aleile cimitirului Bellu pe două roţi. A parcat motorul printre morminte şi a intrat în capela, unde un sobor de opt preoţi au oficiat o slujbă.