Elena Udrea eliberată: închisă 72 de zile, s-a îngrăşat 5 kilograme. Ce semne avea pe chip la ieşire

udrea-eliberata-parlament.jpg

7 mai, Penitenciarul Târgşor - Blonda a purtat, joi, aceleaşi haine pe care le-a avut şi în Parlament. 23 februarie, în Parlament - Aşa arăta Elena Udrea cu două zile înainte de arestare

După 72 de zile de închisoare, Elena Udrea a fost eliberată: a ieşit joi (7 mai) pe poarta Penitenciarului Târgşor. Deşi radia de fericire, Udrea a fost de nerecunoscut: riduri adânci pe faţă, păr ondulat şi nevopsit şi aceleaşi haine pe care le-a purtat înainte de a fi arestată.

Cu siguranţă data de 7 mai 2015 îi va rămâne mereu în minte Elenei Udrea (41 de ani). Şi asta, pentru că joi, în jurul prânzului, fostul ministru al Dezvoltării a fost eliberat din penitenciar şi plasat în arest la domiciliu. La poarta de la Târgşor, Elena Udrea a fost aşteptată de mama sa şi de Ruxandra Dragomir, prietena ei. Mai întâi, gardianul a scos o valiză şi o cutie care au fost luate de familia Elenei Udrea. După două minute, pe poartă a ieşit şi blonda. Şi-a îmbrăţişat mama şi i-a spus la ureche „Gata, mamă!”, aceasta izbucnind în lacrimi.

mama-udrea.jpg

Mama politicienei a aşteptat-o cu lalele şi bujori
Foto: Claudia Popescu

„Nu a fost uşor. Mi-a lipsit cel mai mult libertatea. Eu nu am fost surprinsă. Ştiam ce mă aşteaptă de un an şi jumătate. O să mă duc acasă, o să mă întâlnesc cu prietenii. Îmi cer iertare mamei, familiei, prietenilor care au crezut în mine, pentru că i-am făcut să sufere. Îi mulţumesc, în special, lui Traian Băsescu, care a continuat să creadă în mine”, a spus Elena Udrea eliberată.

Tot timpul, a afişat un zâmbet larg, care însă nu prea mai semăna cu cel pe care îl ştiam noi. Ridurile i s-au adâncit pe faţă, fiind şi mai vizibile din cauza lipsei machiajului, părul blond, lucios şi întins mereu cu placa, s-a transformat în onduleuri mate şi dezordonate, iar manichiura perfectă pe care o avea înainte a devenit o amintire. „Probabil că lipsa unor tratamente locale, fie estetice, fie cosmetice, inclusiv lipsa machiajului, arată o latură mai puţin cunoscută a Elenei Udrea. Sunt mai vizibile ridurile de la ochi şi şanţurile nazo-geniene”, ne-a explicat dr. Călin Doboş, chirurg estetician.

udrea-puscarie.jpg

Deşi s-a îngrăşat 5 kg, Udrea e fericită că a plecat acasă
Foto: Claudia Popescu

Elena Udrea eliberată: ce a făcut după ce a ieşit de la închisoare

Surse din anturajul blondei ne-au declarat că, joi, după eliberare, Elena Udrea a mers direct acasă, unde au aşteptat-o manichiurista şi coafeza, pentru a o aranja. Aceeaşi sursă ne-a spus că mama ei i-a pregătit mâncarea preferată. „Oricum, în arest, a mâncat doar din pachetele primite de acasă. Cu toate acestea, din cauza stresului, s-a îngrăşat 5 kg”, a completat sursa. Fapt care s-a observat lesne la ieşirea din penitenciar.

Elena Udrea eliberată: va rămâne în arest la domiciliu

Elena Udrea a fost eliberată, dar este cercetată în continuare în dosarul „Gala Bute” pentru abuz în serviciu şi luare de mită. Ea este arestată la domiciliu, ceea ce înseamnă că nu are voie să părăsească locuinţa fără permisiunea organului judiciar. De asemenea, trebuie să se prezinte periodic la Poliţie şi nu are voie să ia legătura cu persoanele implicate în dosarul în care e judecată.

Ce semne avea pe chip Elena Udrea când a ieşit din închisoare, după 72 de zile de arest ---> http://bit.ly/1H1WnP3

Posted by Click.ro on Thursday, May 7, 2015

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1