A încercat să fie sexy, dar nu prea i-a ieşit! Cum a pozat o solistă de la noi

adora.jpg

adora thasos vacanta costum de baie
Adora a pozat în costum de baie, dar nu a stat în cea mai fericită poziţie
foto: arhiva personală

Ne-a obişnuit cu pictoriale fierbinţi, dar de data asta un detaliu i-a stricat imaginea! Adora (30 de ani) a încercat o fotografie la malul mării, dar deşi a pozat doar în costum de baie şi şi-a expus decolteul ameţitor, poziţia nu a avantajat-o deloc. Cântăreaţa, care în alte poze are un trup de sirenă, în fotografia cu pricina pare din cu totul alt film.

Album foto a făcut Adora de când se află în vacanţă, în Grecia!  Teodora Rusu, pe numele ei adevărat, a vizitat cele mai frumoase plaje de pe Insula Thasos şi le-a arătat fanilor pas cu pas pe unde a mers. Cântăreaţa a publicat imagini din concediul ei şi aşa cum era de aşteptat nu s-a sfiit să pozeze în costum de baie. Conştientă de atuurile sale fizice, artista şi-a expus formele cu generozitate, dar poziţia în care s-a pozat a trezit suspiciuni asupra taliei ei altă dată trasă prin inel, dar şi asupra abdomenului, în trecut perfect plat. 

Zoom
Aşa arăta cântăreaţa în pictorialele fierbinţi pe care le-a realizat de-a lungul timpului
foto: arhiva personală

Adora este cunoscută în România pentru muzica de club. Ea este interpreta pieselor „Up Now” şi „Sentimente evidente”, melodii cu care ridică petrecăreţii de la mese. 

 

loading...

Citește și