A început reconstrucţia clubului Bamboo! Joshua Castellano a scos oamenii la treabă!

muncitori_bamboo.jpg

muncitori bamboo reconstructie
Muncitorii s-au apucat de treabă deţi a trecut doar o săptămâna de la incendiu
foto: arhiva personală

Vedetele şi clienţii fideli ai clubului Bamboo vor avea în scurt timp unde să petreacă din nou. Luni, în jurul prânzului, pe terenul abia dezafectat în weekend după incendiul care a mistuit totul în jur pe o rază de 3.000 de metri pătraţi, muncitorii lucrau de zor. Aşa cum a promis, Joshua Castellano vrea să ridice noul local până la toamnă şi se ţine de cuvânt.

Acum se explică de ce Joshua, Ciro şi Vincenzo Castellano erau binedispuşi în urmă cu doar câteva zile la ieşirea de la cinematograf. Italienii aveau planuri mari de a repune clubul Bamboo pe picioare şi deja s-au apucat de treabă. După ce în weekend terenul a fost complet dezafectat, iar structura metalică ridicată de o firmă specializată, muncitorii au demarat lucrările. Înarmaţi cu lopeţi şi roabe cu nisip şi pietriş, oamenii patronilor italieni s-au filmat, fericiţi, la muncă. 

"Următorul club va fi un buncar. Noul Bamboo va fi construit până în toamnă, dar până atunci, în maximum o lună şi jumătate vom avea un nou club pregătit", spunea Joshua Castellano la scurt timp după ce şi-a văzut afacerea de sute de mii de euro mistuită de flăcări.

Costurile pentru reconstrcţie sunt fabuloase, dar italianul a subliniat că se va împrumuta la bancă pentru a face rost de banii necesari. 
Un puternic incendiu a distrus clubul Bamboo, în noaptea de vineri spre sâmbătă (20 spre 21 ianuarie). 44 de persoane au fost rănite şi au avut nevoie de îngrijiri medicale.

valeria_bamboo.jpg

valeria de monaco incendiu bamboo
Valeria de Monaco îşi sărbătoarea ziua de naştere în club Bamboo în momentul incendiului
foto: arhiva personală

Clubul nu avea autorizatie de securitate la incendiu şi a fost amendat de mai multe ori de ISU, care însă nu putea să îl închidă, potrivit legii, pentru neregulile constatate. Parchetul Tribunalului Bucureşti a deschis un dosar penal şi a început urmărirea penală în rem pentru distrugere din culpă, având ca urmare vătămarea mai multor persoane. Cauza oficială a incendiului nu este cunoscută, dar reprezentanţii clubului susţin că focul ar fi fost pus intenţionat. 

Loading...
 
 

Citește și

 • club bamboo structura dezafectata schelet metalic

  La mai bine de o săptămână de la incendiul care a mistuit clubul Bamboo nu a mai rămas nici urmă din ceea ce a fost odată clădirea în care se ţineau chefuri de pomină. Structura de rezistenţă a localului a fost dezafectată total pentru a permite anchetatorilor să efectueze cercetarea la faţa locului. Deciza a fost luată în urma unei expertize tehnice care a stabilit că există un risc major ca scheletul metalic să se prăbuşească.

 • incendiu bamboo

  S-a dezlănţuit infernul vineri noapte la clubul Bamboo, unde sute de oameni petreceau. Printre ei multe vedete,obişnuite ale locului. Simona Traşcă şi Loredana Chivu s-au fotografiat toată seara pe canapele, semn că nimic nu anunţa ce avea să se întâmple. Cele două tinere au reuşit să se salveze, dar sunt în stare de şoc.

 • catalin botezatu club bamboo

  Clubul Bamboo este distrus în totalitate, o afacere prosperă care i-a adus în pragul falimentului pe asociaţii localului. Unul dintre ei a vorbit despre posibilitatea ca acest incendiu să fi fost provocat, fiind a doua oară în ultimii 12 ani când pompierii sunt solicitaţi să intervină pentru a stinge flăcările ce au mistuit totul. Cătălin Botezatu, unul dintre acţionarii clubului, a lăsat să se înţeleagă că este vorba despre o mână criminală.

 • joshua castellano bamboo club incendiu

  Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo şi unchiul lui Vicenzo Castellano, tatăl fetiţei Antoniei, a fost de faţă în momentul în care flăcările au izbucnit în clubul Bamboo. Bărbatul, asociatul lui Cătălin Botezatu în această afacere, nu a stat cu mâinile în sân şi a acţionat imediat. Deşi părea că a reuşit să lichideze incendiul, martorii spun că totul s-a reaprins şi a provocat o imensă pagubă.

 • incendiu bamboo

  Flăcările au mistuit clubul Bamboo, care mai arde şi la această oră. Incendiul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la ora 3.30, iar la şapte ore după producerea lui, pompierii încă se mai luptă să stingă mici focare. Pagubele sunt uriaşe, clădirea fiind o ruină din imaginile surprinse sâmbătă dimineaţă.

 • Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, la clubul Bamboo din Capitală, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.