Începe scandalul? Ce replică i-a dat iubita lui Cazacu Claudiei Pavel

iubita_cazacu_2.jpg

catalin cazacu iubita ana roman
Aşa arăta Anna Roman când se iubea cu Cătălin Cazacu
Foto: arhivă personală

Cătălin Cazacu şi-a pus iubita în faţa faptului împlinit. Sportivul are o relaţie cu Ana Roman, dar la Exatlon a uitat că este "cuplat" şi a făcut risipă de gesturi tandre cât timp s-a aflat în preajma Claudiei Pavel. Motocicilstul s-a luptat chiar să-şi convingă colegii din echipă să nu cumva să o nominalizeze pentru eliminare pe Cream şi a recunoscut că a făcut totul pentru că are anumite sentimente pentru artistă. Acasă, în România, Ana Roman a aflat de la televizor că iubitul ei s-a apropiat prea mult de o altă femeie.

Relaţia lui Cătălin Cazacu cu Ana Roman începe să scârţâie serios, căci modelul a văzut de la televizor că motocicilistul este îndrăgostit de altcineva. De altfel, nici sportivul nu a negat gesturile tandre, ba chiar a subliniat că nu are cui să dea explicaţii acasă pentru ceea ce a făcut, lăsând astfel să se înţeleagă ce alegere a făcut.

La rândul ei, Claudia Pavel, eliminată recent din echipa "Faimoşilor", a declarat că nu-i găseşte vreun defect motocicilistului şi că au o relaţie specială. Ea s-a arătat deranjată de afirmaţiile Anei Roman, potrivit cărora ar fi avut relaţii intime cu Giani Kiriţă.

În replică, modelul a scris un mesaj pe contul ei de socializare în care a negat că o cunoaşte personal pe solistă. Bruneta a subliniat că aşteaptă să-şi lămurească situaţia amoroasă la întoarcerea lui Cătălin Cazacu din Republica Dominicană.    

"Nici nu știu cum să încep, pentru că din păcate se pare că orice spui este doar în dezavantaj și defavoare. Am știut dintotdeauna că «telefonul fără fir» nu duce decât la exagerări și cuvinte «ajutătoare» care să facă un subiect cât mai palpitant. Am apărut la televizor pentru că am fost contactată și pentru că se făceau emisiuni despre Exatlon și cum sunt susținuți concurenții, am vorbit despre relația mea, așa cum era și cum este în viziunea mea, mai departe o să vedem pe viitor atunci când subiectele vor putea fi discutate față în față. Nu aș fi scris acest mesaj însă m-am simțit îndreptățită să justific că nu am afirmat niciodată că aș fi ieșit cu Claudia Pavel la masă, nu aveam de ce, cred că prin a scrie o carte ieși mult mai în evidență decât printr-o masă în oraș, iar despre Giani Kirita, nu am afirmat acel lucru de la mine, ci am citat din cuvintele lui Cătălin, care dacă are coloană vertebrală va confirmă acest lucru. În rest, nu sunt genul de persoană care să caut afirmare, care să vorbească mai mult decât este cazul și nu am de ce să vorbesc prost despre oameni oricât de dragi sau antipatici mi-ar fi. Acesta este ultimul meu mesaj legat de această «melodramă/triunghi amoros», iar exact cum a spus Cătălin, vom vedea ce va fi, când va fi acasă. Până atunci este bine că fiecare să se focuseze pe propria persoană!", a spus Ana Roman. 

loading...
Loading...

Citește și

 • Claudia Pavel a fost eliminată din competiția Exatlon și a lăsat în urmă multe controverse și dispute. Mai mulți concurenți și-au spus cuvântul asupra eliminării artistei, iar unii dintre ei au devenit nervoși iar discuția s-a transformat într-o ceartă dură între concurenții ambelor echipe. Claudia a povestit despre experiența ei în cadrul competiției și a dezvăluit că ea și Cazacu au sentimente unul față de celălalt.

 • catalin cazacu iubita ana roman

  Claudia Pavel a fost eliminată de la Exatlon, dar plecarea ei nu pune capăt zvonurilor potrivit cărora între ea şi Cătălin Cazacu ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie. Deranjată de toate comentariile care pun la îndoială fidelitatea motociclistului, iubita oficială a sportivului a transmis un mesaj scurt, dar cuprinzător. Concurentul se iubeşte cu Ana Roman, o brunetă după care i s-au aprins călcâiele de câteva luni.

 • catalin cazacu

  E mai mult decât limpede că s-a înfiripat o idilă între Claudia Pavel şi Cătălin Cazacu la Exatlon, iar cei doi au vorbit pentru prima dată despre ei. În timp ce artista expică faptul că nu a ştiut că sportivul are o iubită acasă, el face lumină şi lasă se se înţeleagă că relaţia lui cu Ana Roman este încheiată şi poate începe un nou capitol alături de Cream. El a transmis un mesaj plin de înţelesuri.

 • Cel care i-a dat de gol a fost Giani Kiriță, care nu s-a putut abține și a comentat la adresa celor doi, după ce a câștigat una dintre probe.

 • exatlon cazacu cream

  E tensiune mare în tabăra "Faimoşilor" de la Exatlon după plecarea Claudiei Pavel, aka Cream. Vladimir Drăghia a povestit că eliminarea solistei a încins spiritele si a iscat discutii aprinse intre concurenţii rămaşi. Cătălin Cazacu a încercat să influenţeze rezultatul votului şi i-a convocat pe toţi din echipă pentru a-i convinge să nu o aleagă pe Claudia.

 • cream exatlon

  Ameninţările la adresa Claudiei Pavel, aka Cream, curg pe pagina solistei după ce ea a ieşit din concursul, difuzat de Kanal d. Artista este acuzată că nu s-a comportat civizilat cu colegele de echipă care au nominalizat-o pentru eliminare şi că a provocat tensiuni în tabăra "Faimoşilor" încercând să influenţeze rezultatul votului. De altfel, Vladimir Drăghia a mărturisit că bunul priten al solistei, motociclistul Cătălin Cazacu, aflat şi el în competiţie, a vorbit cu colegii pentru a-i determina să nu o dea afară pe Cream.