Începe războiul pe bani în familia Ilenei Ciuculete între soțul și copiii artistei

ciuculete323.jpg

ileana ciuculete
Ileana Ciuculete a lăsat în urmă o familie dezbinată
foto: arhivă personală

Pacea dintre Cornel Galeș și băieții Ilenei Ciuculete s-a dus pe apa sâmbetei, la numai trei luni după ce aceștia au condus-o împreună pe artistă pe ultimul drum. Iată de la ce au pornit discuțiile.

Au trecut doar trei luni de la moartea neașteptată a Ilenei Ciuculete, iar între soțul artistei, Cornel Galeș, și băieții acesteia din prima căsătorie au început să sară scântei. Deși la început rudele interpretei de muzică populară au lăsat să se înțeleagă că au căzut la pace privind averea artistei, iată că acum s-au sucit.

Cornel Galeș a răbufnit pe rețelele de socializare. ”Zânica mea dulce, m-ai lasat aici să fiu hăituit și înjurat de rude apropiate, nu mă uita aici…”, a fost mesajul publicat acum câteva ore de Cornel Galeș pe pagina sa de Facebook.

Se pare că discuțiile au început de la faptul că Galeș i-ar fi dat lui Mugurel Sfetcu 3.000 de euro, dar nu i-a oferit nimic lui Cristian Sfetcu, fiul cel mic al artistei care a murit la 14 martie.

Mai mult, cei doi băieți așteptau sume mai mari de la Cornel, după vânzarea vilei din București a Ilenei Ciuculete. Doar în aceste condiții ar fi fost de acord să renunțe la procedura clasică de împărțire a moștenirii. Prin urmare, băieții din primul mariaj al cântăreței intenționează să discute cu un avocat. Cel puțin așa au declarat pentru Click! surse din apropierea familiei.

ileana_ciuculete_copii.jpg

ileana ciuculete copii
Mugurel și Cristian s-au împăcat cu mama lor cu puțin timp înainte de moartea acesteia
foto: captură
loading...
Loading...

Citește și

  • Pe lângă pomana de 40 de zile pentru Ileana Ciuculete, Cornel Galeş a mai avut, joi, încă un hop de trecut. Soţul cântăreţei de muzică populară a trebuit să se despartă de lucrurile dragi ce i-au aparţinut Ilenei Ciuculete, pe care le-a dat de pomană. Printre ele, 48 de costume vechi, toate în valoare 50.000 de euro.

  • ileana ciuculete copii

    Ileana Ciuculete s-a împăcat cu cei doi băieți ai ei, Mugurel și Cristian, cu foarte puțin timp înainte să se stingă din viață. Solista de muzică populară și-a dorit foarte mult să le ofere ceva celor doi băieți. Lui Mugurel i-a dăuit o casă, însă pentru Cristian nu a mai apucat să facă acest lucru.