Încep preselecțiile pentru sezonul șapte Vocea României!

vocea_romaniei.jpg

vocea romaniei
Au început edițiile live la Vocea României
Foto: Pro Tv

Fanilor emisiunii muzicale concurs de la Pro Tv li se pregăteşte un nou sezon "Vocea României"! A şaptea ediţie va începe cel mai probabil în această toamnă, dar până atunci producătorii au treabă multă la preselecţiile, care vor avea loc la mijlocul lunii februarie. Astfel, dacă eşti din Bucureşti şi vrei să vezi dacă poţi întoarce scaunele antrenorilor, vino la audiţii în 18 și 19 februarie!

Preselecţiile vor avea loc la hotelul Ibis Gara de Nord din București, sâmbătă și duminică, 18 și 19 februarie, de la ora 09:00. Înscrierile s epot face pe vocearomaniei.protv.ro sau direct la audiții. Toți cei care își doresc ca vocile lor să fie ascultate și aplaudate de o țară întreagă, să învețe de la profesioniști și să aibă parte de cea mai tare experiență muzicală sunt așteptați la preselecții în faţa antrenorilor Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga.

Ultima ediţie a show-ului de la Pro Tv a fost căştigată de Teodora Buciu din echipa lui Tudor Chirilă. Antrenorul este lider incontestabil la acest capitol. El a reuşit ca de când ocupă scaunul de jurat să ia marele trofeu cu Tiberiu Albu şi Cristina Bălan.  

Loading...

Citește și

  • Poate v-aţi întrebat, aşa cum este şi firesc de altfel, de ce Tudor Chirilă reuşeşte să încheie toate sezoanele de la "Vocea României" învingător, de când ocupă scaunul de antrenor, şi de ce Loredana nu poate să ajungă de două ediţii încoace cu niciunul dintre concurenţi în finală. Psihologii au explicaţia pentru modul în care cei doi antrenori au obţinut rezultate atât de diferite şi de ce unul a cunoscut succesul, iar celălalt a simţit din plin gustul amar al eşecului.

  • tudor chirila teodora buciu

    Tudor Chirilă a fost cel mai fericit vineri, 16 decembrie. Este de trei ani în show-ul "Vocea României" și, pentru a treia oară consecutiv, un elev de-al lui a pus mâna pe trofeu și pe marele premiu de 100.000 de euro. Teodora Buciu a câștigat Vocea României 2016!

  • Vineri seara, publicul a votat şi a ales cele mai bune patru voci care se vor bate, săptămâna viitoare, pentru trofeul “Vocea României” şi premiul în valoare de 100.000 de euro. Alexandru Muşat, Ioana Ignat, Robert Botezan şi Teodora Baciu sunt finaliştii sezonului şase ai emisiunii de la Pro TV. Cine crezi că are mai multe şanse, în marea finală?

  • vocea romaniei

    Rândurile concurenților de la „Vocea României” încep să se restrângă. În cadrul celei de-a doua ediții live a emisiunii, din 9 decembrie, jurații sunt nevoiți să facă din nou alegeri grele, însă doar un concurent de la fiecare echipă va putea ajunge în marea finală.