Încep înscrierile la Eurovision 2017! România a primit acordul de participare

eurovision_2017.jpg

eurovision 2017 probleme demisii kiev
Show-ul începe în luna mai
Foto: Eurovision.tvr.ro

Vești bune pentru iubitorii competiției muzicale Eurovision! Încep înscrierile pentru preselecția națională care va fi difuzată în exclusivitate pe canalul TVR. tot în cadrul showlui televizat, juriul va decide care vor fi cei 15 semifinaliști.

Marţi, 20 decembrie, încep înscrierile pentru Selecţia Naţională a Concursului Eurovision 2017. Compozitorii care doresc să înscrie piese pentru Selecţia Naţională a Eurovision o pot face până pe 22 ianuarie 2017.
Pentru prima dată în istoria participării României la Eurovision, juriul va decide semifinaliştii Selecţiei Naţionale într-un show televizat. Artiştii vor interpreta piesele în studiourile TVR, în faţa juriului şi a invitaților care îi vor susține din gradene.

Numele celor 15 semifinaliști ai Selecției Naționale 2017 vor fi anunţate în luna februarie, când preselecţia va fi difuzată în exclusivitate la TVR, într-un show inedit. Semifinala Selecţiei va avea loc duminică, 26 februarie 2017, iar Finala pe 5 martie. Câştigătorul Selecţiei Naţionale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot. 
Producătorii Selecției Naționale Eurovision 2017 sunt Iuliana Marciuc și Bogdan Ghițulescu, în regia lui Aurel Badea. Delegaţia României la Kiev va fi condusă, anul acesta, de Iuliana Marciuc.

Eurovision 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 şi 11 mai şi finala pe 13 mai. În 2017, România va putea să participe din nou la Eurovision, intrând în competiție alături de alte 42 de țări. Televiziunea Română şi European Broadcasting Union (EBU) au ajuns, în luna octombrie, la un acord prin care să facă posibilă revenirea României la Eurovision şi difuzarea, de către postul public de televiziune, a ediţiei din 2017. Regulamentul oficial al concursului, precum şi mai multe detalii, vor putea fi accesate pe site-ul TVR, la adresa eurovision.tvr.ro.

Calendarul pentru desfăşurarea preselecţiei:

- 20 decembrie 2016 – 22 ianuarie 2017: înscrieri - depunerea sau trimiterea pieselor la Registratura TVR ori electronic, la adresa eurovision2016@tvr.ro;
- 25, 26, 27 ianuarie 2017: preselecţii – piesele vor fi audiate de juriu, în studiourile TVR;
- februarie 2017: anunţarea celor 15 piese care vor intra în concurs, într-un show inedit, în exclusivitate la TVR.

 

Loading...

Citește și

  • ovidiu anton castigator eurovision romania 2016

    Acum are peste 100 și ceva de kilograme, dar Ovidiu Anton (33 de ani) nu a fost întodeauna grăsuț. Cântărețul care va reprezenta România în Suedia, la competiția internațională Eurovision 2016, avea cu 50 de kilograme mai puțin acum mai bine de zece ani, când s-a lansat la Școala Vedetelor (TVR). Click! îți prezintă imagini în exclusivitate.

  • ovidiu anton semifinala eurovision romania 2016

    Leonard Miron (47 de ani), fost prezentator al Eurovisionului în România, a făcut o analiză la sânge a pieselor care participă anul acesta la Selecția Națională. Click! a aflat care este clasamentul propus de Leonard pentru Semifinala Eurovision România 2016, care anul acesta va avea loc vineri (4 martie), de la 20.30, la Sala Sporturilor din Baia Mare și va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, de site-ul www.tvrplus.ro.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1