Incendiu la club Bamboo. Mărturia unei vedete care a scăpat din flăcări

incendiu.jpg

incendiu bamboo
Clădirea clubului s-a prăbuşit, iar autotităţile caută victime sub dărâmături
foto: DSU

S-a dezlănţuit infernul vineri noapte la clubul Bamboo, unde sute de oameni petreceau. Printre ei multe vedete,obişnuite ale locului. Simona Traşcă şi Loredana Chivu s-au fotografiat toată seara pe canapele, semn că nimic nu anunţa ce avea să se întâmple. Cele două tinere au reuşit să se salveze, dar sunt în stare de şoc.

Aflată la aniversarea unei prietene, Simona Traşcă a povestit speriată cum a reuşit să se salveze. Blonda a publicat un mesaj pe contul ei de Facebook.

loredana_si_simona.jpg

loredana chivu simona trasca incendiu club bamboo
Simona Traşcă şi Loredana Chivu au fost împreună, vineri seara, la clubul Bamboo
foto: arhiva personală

"După incendiul de la Bamboo ...Da sunt ok! Încă şocată şi mă rog la Dumnezeu să nu existe victime..eram foarte aproape de ieşire şi-mi amintesc că m-am luat de mâna cu Lore (n.r. Loredana Chivu) şi am fugit..am văzut flăcări şi după fumul prin care treceam şi nu mai vedeam nimic.. Un fum care mă leşină..auzeam decât evacuaţi evacuaţi şi o ţineam strâns pe Lore ...am ajuns acasă şi acum tremur..ce suntem noi oamenii în caz de aşa ceva?? Neputincioşi ...la milă Lui Dumnezeu...", a scris blonda încă şocată.

Un incendiu puternic a izbucnit, la ora 03:30, la clubul Bamboo din Capitala. Potrivit ISU, 38 de persoane au ajuns la spitale. 21 de persoane au fost preluate cu ambulanţele de la club, iar restul au ajuns cu maşinile proprii. 3 sau 4 persoane s-au aflat în stare gravă. Sunt persoane care au suferit fracturi, încercând să iasă pe geam. La acest moment mai sunt 11 persoane internate la unităţile sanitare din Bucureşti. Nu se ştie deocamdată cauza izbucnirii acestui incendiu. Martorii spun că au simţit miros de fum şi s-au îndreptat spre ieşire. Muzica s-a oprit, iar oamenii au intrat în panică.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1