Încă o lecţie de stil de la Regina Letizia a Spaniei! Roşie ca focul în centrul Madridului

1.jpg

Foto
Regina Letizia a Spaniei este un simbol al eleganţei
Foto:Getty

Regina Letizia a Spaniei (45 de ani) este un etalon al eleganţei şi al alegerilor vestimentare inspirate, alături de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton. Regina optează pentru ţinute simple, dar foarte feminine şi pare să aibă mereu un as în mânecă pentru apariţiile de la orice eveniment.

De această dată, a fost surprinsă de fotoreporteri în timp ce se îndrepta spre sediul Asociaţiei de Luptă Împotriva Cancerului (AECC), situat centrul Madridului, în data de 21 decembrie. Regina Letizia a optat pentru o vestimentaţie roşie, sau mai bine spus, pentru mai multe nuanţe de roşu. A ales o pereche de cizme lungi, peste genunchi, din catifea şi cu un toc considerabil pe care le-a asortat cu o geantă din piele de un roşu-închis.

hepta_3302898.jpg

Foto
Regina Letizia a Spnaiei, apariţie elegantă pe străzile Madridului
Foto: Hepta

Cele două obiecte vestimentare au fost completate de un palton roşu-aprins. Singura piesă de îmbrăcăminte care a făcut notă discordantă, a fost o bluză neagră care a estompat culoarea roşie ca focul. Părul a fost coafat lejer, iar machiajul unul discret. 

Înainte de a deveni Regina Spaniei, ea era una dintre cele mai cunoscute apariţii de la televizior, pentru că prezenta ştirile de seară. Este căsătorită cu Felipe al VI-lea al Spaniei, din anul 2004, cu care are două fetiţe, Infanta Leonor a Spaniei şi Infanta Sofia. 

Loading...

Citește și

  • N-a mai rămas nimic din cea care era supranumită regina europeană. Regina Letizia a Spaniei (43 de ani) a devenit dependentă de operaţiile estetice, iar rezultatele nu sunt tocmai îmbucurătoare.

  • spania regina letizia pantofi

    Letizia Ortiz Rocasolano (44 de ani), soția Regelui Felipe al VI-lea, bifează, din nou, o apariție impecabilă. Prezentă la o şcoală în localitatea Aviles din Spania, regina s-a pozat cu copiii, a dat autografe şi a luat parte la activităţile culturale.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1