Încă o graviduță în showbiz! Elena Gheorghe, primele poze cu burtica de 27 de săptămâni

elena_g.jpg

elena gheorghe
Elena Gheorghe mai are un băieţel
Foto: arhivă personală

Anul acesta, o serie de femei celebre din lumea mondenă autohtonă au anunțat că sunt însărcinate. Unele au fost mai discrete, dar altele și-au strigat bucuria în gura mare și nu au ascuns marea fericire din viața lor.

Dacă Mădălina Ghenea și-a ascuns burtica timp de opt luni, cea mai nouă graviduță din showbiz, Elena Gheorghe (31 de ani), a împărtășit bucuria cu fanii ei, prin intermediul rețelelor sociale. Artista a realizat o ședință foto emoționantă, alături de băiețelul ei, Nicholas, în vârstă de șase ani.

"Împart cu voi, parte din inima mea, bucuria acestui moment. E cea mai frumoasă veste, mi-e greu să vă spun în cuvinte, de aceea vă dedic, în premieră această fotografie: Nicholas, eu și...burtica", a scris roșcata, care a fost mai darnică a doua zi de la marea veste, când a mai publicat o fotografie de impact.

Elena Gheorghe este căsătorită cu instrumentistul Cornel Ene, din august 2011.

elena gheorghe partner joaca sarcinaZoom
Fiul Elenei pare încântat că va avea un frățior sau o surioară
Foto: arhivă personală

elena gheorgheZoom
Elena Gheorghe și-a arătat burtica, ajutată fiind de fiul ei
Foto: arhivă personală
loading...

Citește și

  • elena gheorghe

    Duminică seara, 12 februarie, a avut loc o altă premieră a concursului Eurovision România 2017, când juriul a dezvăluit numele celor 15 concurenți care vor merge mai departe în Selecția Națională. În cadrul emisiunii au fost și invitați speciali, foști participanți care au reprezentat România la Eurovision.

  • A devenit o modă printre vedete ca la început de an să fugă în vacanţă. Este şi normal, având în vedere că ultimele luni din an au fost extrem de încărcate, mai ales pentru cântăreți, iar ianuarie este cea mai săracă lună în evenimente.