Impresarul Alexandrei Stan, 7 luni de închisoare cu suspendare

alexandra_stan.jpg

alexandra stan
Alexandra Stan a câştigat procesul cu Marcel Prodan
Foto: arhiva personală

S-a încheiat procesul dintre Alexandra Stan şi fostul ei impresar, Marcel Prodan. Cântăreaţa a avut câştig de cauză, iar el a fost condamnat la 7 luni de închisoare cu suspendare şi la plata unor despăgubiri.

Alexandra Stan a fost bătută de Marcel Prodan în iunie 2013, iar imaginile cu ea învineţită au făcut înconjurul planetei. Relaţia lor profesională era dublată de una personală, cei doi fiind şi iubiţi. Asta nu a împiedicat-o pe cântăreaţă să-l dea în judecată pe manager.

alexandra_stan_marcel_prodan.jpg

alexandra stan marcel prodan
Alexandra şi Marcel au format un cuplu până în ziua agresiunii
Foto: arhiva personală

Vineri, 19 februarie, instanţa s-a pronunţat în acest dosar şi l-a condamnat la 7 luni de închisoare cu suspendare pe Marcel Prodan. În plus, el este obligat să-i plătească Alexandrei suma de 193 de euro reprezentând îngrijiri medicale şi daune morale în valoare de 10.000 de euro.

Interesant este faptul că instanţa a dispus şi înapoierea de către Marcel Prodan a unei pile de unghii, „ataşată la dosarul de urmărire penală”.

646x404.jpg

alexandra stan marcel prodan
Alexandra Stan şi Marcel Prodan şi-au încheiat relaţia cu pumni şi un proces
Foto: arhiva personală

Iată mai jos textul complet al sentinţei:

„În baza art.180 alin.2 C.pen. 1969 cu reţinerea art.5 alin.1 C.pen. 2009 condamnă pe inculpatul PRODAN VASILE-MARCEL la pedeapsa de 7 (şapte) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. În baza art.81 C.pen. 1969 suspendă condiţionat executarea pedepsei închisorii pe un termen de încercare de 2 ani şi 7 luni calculat conform art.82 alin.1 C.pen. 1969.

În baza art.404 alin.2 C.proc.pen. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art.83 şi 84 C.pen. 1969 referitoare la revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei în cazul săvârşirii unei noi infracţiuni pe durata termenului de încercare ori în cazul neîndeplinirii, cu rea-credinţă, a obligaţiilor civile stabilite prin prezenta.

În baza art.404 alin.4 lit.f C.proc.pen. raportat la art.163 alin.3 C.proc.pen. dispune restituirea către partea civilă STAN ALEXANDRA-IOANA, la data rămânerii definitive a prezentei, a unei pile de unghii ataşată în plic la dosarul de urmărire penală – f. 122.

În baza art. 397 alin.1 raportat la art.25 alin.1 C.proc.pen., cu reţinerea art.1.357, 1.387 şi 1.391 C.civ. admite în parte acţiunea civilă exercitată de persoana vătămată STAN ALEXANDRA-IOANA în contradictoriu cu inculpatul. Obligă inculpatul la plata către partea civilă a sumei de 193 de euro la cursul B.N.R. din ziua plăţii cu titlu de daune materiale reprezentând cheltuieli cu îngrijirea medicală şi 10.000 de euro cu titlu de daune morale la cursul B.N.R. din ziua plăţii.

 În baza art.272 raportat la art.274 alin.1 C.proc.pen. obligă inculpatul la plata către stat a sumei de 1.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare (500 de lei din faza de urmărire penală şi 500 de lei din faza de judecată). Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei de pe minută. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 19.02.2016.”

 

loading...
Loading...

Citește și