Impresara vedetelor luptă pentru fetița ei, în Germania

x-8untitled-1.jpg

Mihaela Seiler are un băiat, Andrei, din prima căsătorie, și pe Pia, din mariajul cu românul neamț

De cele mai multe ori viaţa bate filmul şi îţi oferă cele mai dureroase poveşti. E şi cazul româncei Mihaela Seiler, organizator de spectacole, care spera că şi-a găsit fericirea în Germania, unde s-a căsătorit a doua oară şi a devenit iar mamă. Iată însă că, după despărţire, riscă să rămână fără fetiţă!

Din 2013, Mihaela Seiler (39 de ani) trăieşte în Germania, unde e organizator de evenimente. „Am colaborat cu nume mari ale scenei muzicale româneşti în Germania, Paula Seling, Otilia Bilionera, 3Sud Est. Acum urmează o lansare de carte şi voi colabora cu actorul Bebe Cotimanis”, se prezintă sexy-impresara vedetelor. Mihaela e însă şi mamă, iar de ceva timp viaţa ei s-a transformat în-tr-un coşmar.

x-8-2-mihaela-si-otilia-bilionera.jpg

Mihaela a organizat spectacole cu Otilia Bilionera

„Am decis să vă spun povestea unei mame care riscă să-şi piardă copilul pentru că un judecător a decis aşa! Am fost căsătorită cu un cetăţean român de origine germană. În urma acestui mariaj a rezultat Pia, de 7 ani. La început a mers bine, eram după un divorţ şi nu am văzut pericolele, eram îndrăgostită.

x-8-3-mihaela-si-3sud-est.jpg

A colaborat și cu băieții de la 3 Sud Est

Cu soţul m-am cunoscut printr-o prietenă, primul an de relaţie a fost la distanţă. După un an m-am mutat în Germania, am rămas însărcinată. Primele probleme au venit tocmai în acea perioadă”, ne-a spus Mihaela. A observat că soţul ei e ghidat de părinţi şi că ea trebuie să facă orice pas doar cu acordul lor. „Am devenit prizonieră în relaţie. În plus, îl aveam şi pe fiul meu, Andrei, din relaţia anterioară pe care-l luasem cu mine.

x8-4-mihaela-cu-paula-seling.jpg

Paula Seling a cântat în Germania la invitația impresarei române

În toamna lui 2019 am hotărât să mă eliberez din acest calvar care ne făcea rău. La nivel afectiv soţul meu nu a avut nici un fel de relaţie cu fiica noastră. Fetiţa nu s-a jucat niciodată cu tatăl ei, nu a simţit căldură sufletească, ci doar teama că revine acasă o făceau să caute prezenţa mea sau a fratelui ei. Scandalurile erau din ce în ce mai frecvente, iar poliţia era prezentă, există rapoarte, iar în ziua în care am plecat din casă, deşi există o hotărâre judecătorească în acest sens, soţul meu m-a atacat cu spray paralizant şi m-a lovit, ne-a aruncat lucrurile în stradă, există şi fotografii. După ce m-am despărţit, l-am informat de toate activităţile pe care Pia le face, despre situaţia şcolară şi l-am invitat să facă parte din viaţă ei, dar răspunsul lui a fost nu. Nu a contribuit financiar la creşterea ei”, povesteşte sexy impresara. „Astăzi, când Pia a trecut peste toate traumele, e din nou un copil vesel, un judecător a decis să o încredinţeze tatălui fără să ţină cont de trecutul lui violent, doar pentru că are o situaţie financiară superioară mie”, a încheiat în lacrimi Mihaela Seiler.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1