Imagini inedite din Cipru! Cum se distrează Iulia Vantur şi Nea Raţă

iulia_vantur_nea_ratza.jpg

iulia vantur nea rata
Iulia Vântur și Nea Rață, în Cipru

Zilele trecute, Oana Tache (28 de ani), reporter special la “Vocea României”, le-a făcut o vizită românilor plecaţi în Cipru, la “Ferma Vedetelor”, show transmis de Pro TV. Astfel că vedeta i-a surprins pe Iulia Vântur (35 de ani) şi Nea Raţă (50 de ani) la treabă, dar şi în timpul liber.

După ce a ajuns în Cipru, la Larnaca, Oana Tache a trecut la treabă. “L-am luat pe Nea Rață de-acasă şi am plecat să colindăm insula Afroditei. Da, Cipru e, conform legendei, locul de naştere a zeiţei frumuseţii din cultura greacă. În apropiere de Paphos găseşti nenumărate plantaţii de portocali, dar şi celebra Petra tou Romiou – o plajă superbă unde vedeta e  Aphrodite’s Rock ! Acolo ne-am pus dorinţe şi, ce-i drept, am fi făcut şi o baie dacă nu bătea aşa tare vântul”, povesteşte Oana pe blogul ei oanatache.ro.

“Pafos a fost loc de pelerinaj, iar templele ridicate în cinstea Afroditei au atras mulţi greci de-a lungul timpului în Cipru, până când Sanctuarul Afroditei a fost devastat de romani. E interesantă energia zonei deşi e clar punctul turistic de atracţie maximă, iar dacă ajungi şi la Panagia Katholiki – în Kouklia – o mănăstire din secolul 13, din perioada ocupaţiei bizantine în Cipru – o să-ţi placă mult locul”, a mai povestit Oana.

Iulia şi Oana au călărit cămile

Iulia Vântur și Oana Tache au ajuns la “Camel Park” şi și-au propus să se distreze. “Dacă în Africa de Sud, anul trecut, era să mă răstorn cu elefantul, anul ăsta în Cipru, la filmările pentru “Ferma Vedetelor”, am zis să merg pe mâna Iuliei şi să văd cum e când te plimbi cu cămila! E de la sine înţeles că am nimerit într-o “fermă” de cămile cipriote, care alergau fericite spre tine dacă te vedeau cu punguţa de roşcove în braţe. Ca la căluţi – le dai cubuleţul de zahăr, le mângâi şi gata! Ai încălecat pe-o şa şi ai spus povestea aşa! Numai că de data asta e povestea Iuliei şi a mea – amândouă îmbrăcate în beduine – gata să se ţină bine… pe camilă! Iulia a încălecat pe Nura – care avea 9 ani – echivalentul vârstei de 26 ani la oameni, iar eu pe Adoni – o cămilă puternică, pregătită să iasă la pensie în 2 ani”, a mai scris Oana.

iulia_si_oana_la_camile.jpg

iulia vantur oana tache
Iulia Vântur și Oana Tache pe cămile

 

Plimbare în Lefkara

Altă zi, altă plimbare. “Tot din categoria peripeţii în Cipru – un nou episod!  L-am luat pe Nea Rață de braţ şi hâț! Am plecat în excursie în Lefkara – loc pitoresc de la poalele Muntelui Troodos, votat printre cele mai frumoase 30 de oraşe din lume. Cu un nume care descrie culoarea clădiilor (albă) şi ideea de localitate la munte – Lefkara e celebru pentru păstrarea tradiţiilor cipriote. Pe lângă străduţele înguste şi impresia de rustic – în Lefkara – vezi peste tot grupuri de femei care brodează la poartă aşa cum au făcut şi mamele şi bunicile şi străbunicile lor… Nea Ratză are «lipici» şi la primari. Da, ne-am întâlnit şi cu primarul din localitate, care ne-a explicat că Lefkara e împărţită în două din punctul de vedere al localizării – Pano Lefkara (zona turistică în care am fost noi) şi Kato Lefkara (zona dedicată culturilor de portocali şi lămăi)”, a mai scris Oana pe blogul său.

nea_rata_oana_si_primarul.jpg

nea rata oana tache
Nea Rață, Oana Tache și primarul din Lefkara
Loading...

Citește și

  • nea rata florin rata

    Toată primăvara lui 2015 a stat departe de civilizaţie şi a îngheţat de frig la ferma de la Cocani, alături de concurenţii de la „Ferma Vedetelor” (PRO TV). Efortul a meritat însă cu vârf şi îndesat, pentru că simpaticul nea Raţă se bucură din plin de agoniseală şi se relaxează, ca un baştan, în vacanţe exotice.

  • Anul trecut, pădurea de la Cocani, locul în care s-a filmat primul sezon din “Ferma vedetelor”, a fost lux pe lângă ce au găsit acum, în Cipru, cei 12 noi concurenţi. Aşezarea lor, o adevărată văgăună, se află între doi versanţi impozanţi şi arată ca după bombardament.

  • saveta bogdan ferma vedetelor cipru 2016

    12 concurenţi au intrat în cursa pentru fermierul anului, însă au mai rămas în competiţie doar 10. Anda Ghiţă şi Viorel Şipoş au plecat acasă în urma duelurilor pe care le-au pierdut. Ceilalţi femieri au rămas să-şi drămuiască hrana şi să se descurce ca să pună pe picioare casa din Cipru, care le va fi adăpost pentru următoarele luni.

  • Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din Cipru. Plecat hotărât să pună mâna pe premiul de 50.000 €, pentru a-şi mai plăti din datorii, Octavian Strunilă a părăsit prematur concursul. Noi l-am surprins luni (7 martie), prin Bucureşti, asta în timp ce marţi seară (8 martie) l-am văzut la PRO TV, emisiunea fiind înregistrată.