Imagini incredibile cu Borcea la externare. Ce a fost şi ce a ajuns!

cristi_borcea.jpg

cristi borcea externare spital floreasca
Cristi Borcea şi-a ascuns chipul sub o şapcă
foto: Click!

Detenţia şi scandalul amoros în care este implicat şi-au pus amprenta pe chipul lui Cristian Borcea. Fostul patron al echipei de Fotbal Dinamo Bucureşti a fost externat de la Spitalul Floreasca, unde a fost supus în ultimele zile unei seri amănunţite de analize. Vizibil slăbit şi "ascuns" sub o şapcă, afaceristul nu mai are nimic în comun cu bărbatul elegant pe care îl ştie toată lumea.

Cristan Borcea (45 de ani) este în aceste zile protagonistul unui scandal amoros provocat de anunţul Valentinei Pelinel că este însărcinată. Chiar dacă fostul fotomodel nu a confirmat cine este tatăl, se vehiculează că Borcea are în secret o poveste de dragoste cu Valentina Pelinel. Vineri, în jurul orei 13.00, Cristan Borcea a fost externat de la Spitalul Floreasca unde a stat ultimele trei zile. Slăbit, cu chipul camuflat sub o şapcă şi îmbrăcat în trening, Cristian Borcea nu mai are nimic în comun cu bărbatul mereu aranjat la patru ace din trecut. Fotoreporterii Click! au surprins mai multe imagini cu afaceristul în timp ce era escortat de poliţişti şi dus la duba care l-a transportat înapoi în Arestul Poliţiei. Omul de afaceri şi-a acoperit în tot acest timp braţele, pentru a nu lăsa la vedere faptul că este încătuşat ca oricare alt deţinut.

 • cristian borcea externare spital floreasca
  Cristian Borcea a fost externat vineri de la Spitalul Floreasca unde medicii i-au făcut o serie de analize
  foto: Click!
 • cristi borcea externare spital floreasca
  Cristi Borcea şi-a ascuns chipul sub o şapcă
  foto: Click!
 • cristi borcea externare spital floreasca
  Fostul boss dinamovist este vizibil slăbit şi îngândurat
  foto: Click!
 • cristi borcea externare spital floreasca
  Cristi Borcea este implicat într-un scandal amoros
  foto: Click!
 • cristi borcea externare spital floreasca
  Afaceristul a fost dus înapoi în arestul Poliţiei Capitalei
  foto: Click!
 • Maximize

1/5

Fostul boss dinamovist a fost adus de la pentenciarul Poarta Albă în arestul poliţiei Capitalei pentru a fi la dispoziţia procurorilor DNA care îl cercetează într-un alt dosar de corupţie. Borcea a ajuns la spital, marţi, cu bilet de trimitere de la medicul de la Constanţa, dar şi după ce ar fi acuzat dureri în piept. În aceste zile, medicii i-au făcut mai multe analize şi investigaţii şi au stabilit că acesta suferă de o afecţiune cronică a inimii, care poate fi ţinută sub control doar cu ajutorul medicamentaţiei şi nu este nevoie şi de o intervenţie chirurgicală. În 2012, Borcea a suferit o intervenţie pe cord deschis, operaţie pe care i-a efectuat-o medicul Şerban Brădişteanu. Acelaşi specialist s-a ocupat de el şi acum. 
Vizita la spital a lui Cristi Borcea a coincis cu anunţul făcut pe Facebook de fostul fotomodel Valentina Pelinel, care a dezvăluit că va fi mămică unui băieţel, însă a refuzat să spună cine este tatăl copilului. Imediat după acest anunţ, soţia lui Cristi Borcea a făcut un apel public către Valentina Pelinel să îi lase soţul în pace şi a declarat că va merge până în pânzele albe pentru căsnicia ei.

Cristian Borcea a fost condamnat, în martie 2014, la 6 ani şi patru luni de închisoare în dosarul "Transferurilor". 

loading...

Citește și

 • Numele lui Cristi Borcea este pomenit zilele astea mai des decât oricare altul. E şi normal, dacă ne gândim că fostul şef de la Dinamo a reuşit performanţa să lase însărcinate două femei, nevasta, Alina, şi amanta, Valentina Pelinel, în timp ce el se află la închisoare.

 • alina borcea

  Triunghiul amoros Valentina Pelinel-Cristan Borcea-Alina Vidican a fost întors pe toate părţile în aceste zile. În timp ce fostul fotomodel a fugit în Franţa imediat după ce a făcut anunţul sarcinii şi Borcea este internat la Spitalul Floreasca, soţia fostului acţionar de la Dinamo trage cu dinţii de căsnicie şi plânge încontinuu.

 • alina borcea minciuni declaratii contradictorii

  Primele zvonuri legate de un iminent divorţ între Alina Vidican şi Cristian Borcea au început să apară încă de acum doi ani. La câteva luni de când fostul boss dinamovist fusese condamnat la închisoare, imagini cu Valentina Pelinel vizitându-l la penitenciar au început să apară în presă. Deşi probele erau evidente, soţia lui Borcea nu a vrut să creadă că ele existe, ba chiar a negat că o cunoaşte pe cea despre care se specula de atunci că ii este amantă soţului ei.

 • barbatii din viata valentinei pelinel

  Cristi Borcea nu se uită la bani atunci când vine vorba despre femeile din viaţa lui! Haine scumpe, bijuterii, maşini de lux şi vancante exotice. De un astfel de "tratament" beneficiau frumuseţile alese de fostul boss dinamovist să-i fie partenere.

 • cristi borcea diagnostic probleme cardiace spital floreasca urgenta

  Cristi Borcea ar putea ajunge din nou la cuţit! Fostul boss dinamovist riscă să dezvolte complicaţii majore la inimă după ce a fost adus de urgenţă la spital cu tensiune foarte mare şi cu dureri puternice în piept.

 • valentina cristi borcea

  Valentina Pelinel a dat tonul unui întreg scandal atunci când a dezvăluit că este însărcinată. După ce a fost surprinsă făcându-i vizite lui Cristi Borcea la închisoare, au apărut numeroase speculații conform cărora chiar fostul acționar dinamovist al fi tatăl bebelușului. Valentina nu a infirmat zvonurile, dar nici nu le-a confirmat. A spus doar că a fost o decizie asumată, atât de ea, cât și de tatăl pruncului.