Imagini horror cu sânii Nicoletei Luciu înainte de a se opera

luciu-nicoleta.jpg

Nicoleta Luciu
FOTO: Arhiva personală

Nicoleta Luciu (35 de anI) a luat decizia de a-şi micşora sânii la o clinică de lux din Turcia, după ce a acuzat că avea dureri îngrozitoare de spate. Astfel, bruneta s-a operat în urmă cu câteva zile, iar luni seară (7 decembrie) a revenit în ţară, cu un bust nou.

După ce s-a chinuit timp de 6 luni cu durerile de spate, Nicoleta Luciu a plecat în Turcia pentru a-şi modifica implanturile mamare. Bruneta s-a lăsat pe mâna medicilor turci, care au fost şocaţi să vadă cum arătau sânii Nicoletei înainte de a intra în sala de operaţie. Aceasta s-a dezbrăcat în faţa doctorilor pentru a fi consultată. Imaginile cu sânii horror ai vedetei au fost difuzate marţi seară în emisiunea ''Wowbiz", de la Kanal D.

luciu-2.jpg

Aşa arătau sânii lui Luciu înainte de a intra în operaţie
Foto: Captură Kanal D

''Sunt foarte mari. Prea mari. Problema e că s-a acumulat prea multă grăsime. Am tripleţi. Am făcut operaţie când ei aveau 4 luni. Doctorul mi-a spus să nu ridic greutăţi, dar eu mereu ridicam copiii în braţe. Mi s-a rupt pielea. Aş vrea implanturi mai mici, mult mai mici. Am probleme cu spatele. M-am îngrăşat şi am prea multă grăsime în zona bustului. Vreau să arăt ca la 18 ani'', i-a mărturisit Luciu specialistului turc. În timpul consultaţiei, medicul a descoperit şi un semn inestetic sub sânul stâng al brunetei.

luciu-dupa-operatie.jpg

După operaţie, sânii brunetei arată mult mai fermi
Foto: Captură Kanal D

De asemenea, după ce au examinat sânii Nicoletei şi au lămurit cum vor arăta sânii acesteia, doctorii i-au propus brunetei să îşi facă şi alte îmbunătăţiri la corp. În urma celor două sarcini, Nicoleta Luciu a rămas cu cicatrici urâte în zona abdomenului.

luciu-3.jpg

Trupul Nicoletei a avut de suferit în urma celor două sarcini
Foto: Captură Kanal D

 

Loading...
 
 

Citește și

  • nicoleta luciu silicoane turcia terasa

    Nicoleta Luciu se recuperează spectaculos după intervenţia chirurgicală de îndepărtare a silicoanelor pe care a suferit-o joi ( 3 decembrie). Bruneta s-a operat la o clinică din Turcia şi se simte foarte bine. S-a dat jos din pat şi a ieşit la aer.

  • Bustul Nicoletei Luciu a intrat, joi, din nou la apă, de data aceasta la cererea ei. Durerile de coloană au chinuit-o atât de mult, încât vedeta i-a implorat pe medicii turci să o scape de imensele silicoane de 1,2 kilograme. Vedeta se simte bine acum, dovadă stând şi prezenţa ei, sâmbătă seară (5 decembrie), la cheful de Moş Nicolae.