Imagini fierbinţi cu Crina Matei la Spa! Cum s-a lăsat pozată după ce a slăbit

crina.jpg

crina matei spa centru
Crina Matei s-a relaxat la Spa
foto: arhiva personală

Crina Matei a apărut într-o ipostază în care nu o vedem decât în vacanţe! Actriţa, care pe scenă e îmbrăcată până-n gât, s-a lăsat fotografiată la un centru Spa exclusivist, acoperită de un prosop minuscul. Blonda îşi permite să se expună astfel după ce a slăbit cu un amplu program de detoxifiere bazat pe sucuri de legume şi fructe.

Crina Matei nu mai are emoţii atunci când vine vorba să se dezbrace. Nu o face pe scenă la teatru, ci într-un cadru ceva mai intim, la Spa. Acolo, blonda s-a relaxat se pare atât de mult încât a uitat că e aproape goală şi s-a lăsat fotografiată. Actriţa a urmat recent un amplu program de detoxifiere la unul dintre cele mai noi centre Spa, care s-a deschis în Capitală, şi arată impecabil. Are o siluetă de adolescentă, acul cântarului indicând pentru ea doar 46 de kilograme, dar şi un tonus de invidiat după ce timp de o săptămână a stat pe mâna specialiştilor.

crina matei masaj imbrcata sumar silueta slabitZoom
Actriţa a slăbit după ce a urmat un program personalizat de detoxifiere la centrul nou deschis în Capitală
foto: arhiva personală

"Detoxifierea, aceea pe care o puteam face doar în afara ţării, e posibilă de puţin timp şi în România. Un centru excelent echipat, unde zilnic, în cadrul programului personalizat, îmi fixez obiective estetice, dar şi de sănătate", a spus actriţa referindu-se la cel mai nou centru detox &wellness care s-a deschis de curând în Bucureşti. 

crina matei masaj centru spa siluetaZoom
Crina Matei a făcut masaj de relaxare şi anticelulitic
foto: arhiva personală

Crina a ţinut un program complex şi arată astfel după ce a consumat toate sucurile şi suplimentele recomandate de specialişti, a stat la piscină şi saune, a făcut analize corporale, clase yoga, pilates, fitness, şedinţa colon hidroterapie, precum şi masaj de relaxare şi anticelulitic.

 

loading...

Citește și