Imagini de vis cu Olga Bălan în Grecia! Prin ce locuri a ajuns artista cu cei mai mari sâni naturali

olga_balan.jpg

olga balan
Fotografiile au fost făcute de iubitul Olgăi
Foto: arhivă personală

Olga Bălan spune că pe greci nu îi bate nimeni la peisajele de la mare. Din orice colț te-ai afla pe malul mării, nu poți să nu admiri priveliștea din fața ta. Actrița și cântăreața cu cei mai mari sâni naturali de la noi a petrecut un sejur de vis în Grecia, alături de iubitul ei, Dragoș Zaharia.

Olga Bălan și iubitul ei, Dragoș Zaharia, au avut parte de o vacanță de vis în Grecia. Cei doi amorezi au vizitat locuri minunate în zona Macedonia de Est și Tracia. 

 

”Macedonia este cea mai întinsă regiune a Greciei şi a doua din punct de vedere al populaţiei. Macedonia şi Tracia Apuseană sunt considerate ca făcând parte din ceea ce se numeşte neoficial „Grecia de nord”. Am revăzut locuri prin care am mai fost, precum Alexandroupoli, Komotini și Kavala, dar am descoperit și locuri noi, precum Insula Lemnos sau Limnos, cum mai este cunoscută, unde am văzut cele mai frumoase peisaje la mare”, susține Olga Bălan. 

Iubitul acesteia, de profesie fotograf, a imortalizat cele mai frumoase colțuri din locurile prin care au trecut. ”Dragoș a făcut peste 10 000 de fotografii. A muncit zile și ore întregi ca să le aleagă. I-a fost foarte greu, pentru că Grecia este unică la peisaje și toate imaginile surprinse sunt superbe”, spune Olga, care abia așteaptă să revină prin locurile prin care a călcat alături de iubitul ei.

 

 

 

Loading...

Citește și