Imagini de senzație cu Dana Rogoz, soțul și copiii, în bicicleta-roabă. Au dat ture pe Calea Victoriei

dana-rogoz-bicicleta_1.jpg

Dana Rogoz și Radu Dragomir, cu bicicletele prin oraș
Toată familia, părinți și copii, cu bicicletele prin oraș. Inclusiv bebelușa Lia (5 luni) a fost scoasă la plimbare
Fotografii: BLITZ

Cine spune că dacă ai doi copii mici trebuie să-ți iei adio de la vacanțe, de la sport, de la plimbări cu bicicleta?! Este posibil și chiar interesant să faci în familie activități sportive care pentru mulți par dificile. Ne demonstrează acest lucru Dana Rogoz, proaspătă mămică de fetiță. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute la o plimbare prin oraș cu bicicleta, alături de soț și de cei doi copii ai lor.

Biciroaba. Așa se numește ciudata bicicletă a lui Radu Dragomir, soțul Danei Rogoz. Este adaptată, modificată, mult mai lungă decât una normală. În locul clasicului coșuleț pe care îl au în față unele biciclete, aceasta are o adevărată „roabă” în care încap ambii copii. Ba chiar și mama lor. Toată vara s-a plimbat Radu cu acest mijloc de transport, putând în felul acesta să aibă alături, la pedalat, întreaga familie. „Am avut o zi superbă. Ne-am plimbat cu biciroaba pe dealuri, am luat masa în fața rulotei, oprită între văi, într-un loc absolut superb”, scria în vară Rana Rogoz, pe Instagram.

rogoz-bicicleta.jpg

Dana Rogoz și copiii, în bicicleta roabă
Radu Dragomir, pe dealuri, având „această încărcătură familială”. În roabă încape chiar și Dana Rogoz

Dana Rogoz și soțul, cu bicicleta-roabă pe Calea Victoriei

Fotoreporterii Click! i-au surprins și prin București în această formulă de patru. Soțul și copii cu bicicleta-roabă, Dana alături de ei, pe o bicicletă normală. S-au plimbat relaxați pe Calea Victoriei și au atras toate privirile trecătorilor.

dana-rogoz-bicicleta_3.jpg

Radu Dragomir cu bicicleta-roabă prin oraș
În bicicleta-roabă sunt transportați lejer și în singuranță ambii copii
Fotografii: BLITZ

Sunt părinți moderni, care nu renunță la călătorii

„Înainte să îl nasc pe Vlad, toată lumea îmi spunea să uit de călătorii în străinătate până face 2 ani. Aproape că mă convinseseră. Dacă nu aș fi fost nevoită să plec pentru prima oară în afara țării cu el, pentru o filmare a mea (căci încă îl alăptam), poate că nici nu aș fi încercat. Dar după prima ieșire am încercat-o și pe a doua, și pe a treia... și uite așa am ajuns până în Australia și Noua Zeelandă. Și cu Lia cred că am fi călătorit foarte ușor, dar momentan, din păcate, nu se pune problema (n.r. din cauza pandemiei). Așadar, ăsta ar fi unul dintre miturile legate de creșterea copilului pe care noi l-am zdrobit”, a povestit la un moment dat pe pagina sa de socializare actrița.

Loading...

Citește și

  • Muzee, cafenele, parcuri, oameni prietenoşi, toate acestea au impresionat-o plăcut pe Dana Rogoz astă-iarnă, când a filmat la Paris pentru serialul „State de România". Atât de mult i-a plăcut, încât şi-a propus să se întoarcă. De data aceasta, cu iubitul ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1