Imagini de la tragedie!Cum a fost Adi Despot pe punctul de a-și pierde copilul

despot1.jpg

adi despot antrenor vocea roamniei protv
Adi Despot este antrenor în cel de-al VII-alea sezon al emisiunii ”Vocea Ronmâniei, de la Pro tv

Adi Despot a trăit drama vieții sale. În 2010 a fost pe punctul de a-și pierde fetița. Maia, pe atunci în vârstă de 3 ani, s-a electrocutat pe o stradă din Centrul Vechi al Capitalei. Luptător din fire, artistul n-a lăsat lucrurile așa.

O plimbare în familie putea să o coste viața pe micuța fetiță. În timp ce părinţii mergeau liniştiţi pe strada Stavropoleos din Centrul Istoric, Maia se juca cu un balon foarte aproape de ei. La un moment dat, l-a scăpat şi a căzut peste nişte fire electrice neizolate care ieşeau din asfalt, arzându-se la mânuţe.

Părinţii au chemat repede Salvarea și a fost transportată la Spitalul Marie Curie din București, de către un echipaj SMURD. Din fericire, a stat internată o zi și s-a refăcut imediat, însă tatăl ei, Adi Despot, n-a putut trece cu vederea incidentul. Imaginea copilei care plângea, întinsă pe caldarâm și cum mâna arsă, l-a împins să meargă imediat la Poliție și să depună plângere.

adi despot familie fetita sotieZoom
Artistul, împreună cu Maia și soția lui
A amenințat cu procesul

“Alerg de dimineaţă, fac drumuri între Secţia 10 de Poliţie şi Institutul Medico Legal din Bucureşti. Noroc mare că n-a fost curentată mai puternic. E greu să o plimbăm pe drumuri, încă e foarte speriată, însă trebuie să facem toate aceste lucruri. Urmează să o supunem şi unei analize de specialitate, pentru a vedea dacă sunt leziuni cerebrale. Sigur că îi voi da în judecată pe cei vinovaţi!”, spunea revoltat, la acel moment, antrenorul  de la „Vocea României”.

adi despot fetita maia electructata fire centrul vechiZoom
Fetița a fost electrocutată în aceste fire neizolate
Captură: Antena 1
Până la urmă, se pare că a dat-o la pace cu Primăria Generală, care a venit cu argumentul că “în zona respectivă se afla un branşament subteran, fără tensiune, izolat în luna octombrie a anului 2009”.

În plus, pe portalul instanțelor nu există informații despre vreun proces în care să fie implicată vedeta.

Maia este acum o domnișoară frumoasă în vârstă de 10 ani, iar fratele ei, Toma, are 12 ani.

 

 

 

 

loading...