Imagini de la nunta Crinei Abrudan! Fosta prezentatoare a petrecut până în zori

crina_mireasa.jpg

crina abrudan rochie de mireasa gala lahav
Crina Abrudan a strălucit la nuntă într+o rochie de mireasă "sirenă"
foto: arhiva personală

A fost o noapte pe care Crina Abrundan, Gabi Popescu, naşi şi invitaţii lor şi-o vor aminti mult timp de acum încolo. Fosta ştiristă de la Antena 1 s-a căsătorit şi a petrecut până în zori la un local pe malul Lacului Snagov în compania a peste 130 de prieteni, rude şi apropiaţi. Cei doi miri s-au bucurat de un tort cu patru etaje decorat cu flori naturale.

A făcut-o şi pe asta! Crina Abrudan (39 de ani) a intrat în rândul femeilor măritate. După nouă ani de relaţie, frumoasa vedetă i-a spus "da"  lui Gabi Popescu la Starea Civilă de la Primăria sectorului 3, joi (6 iulie), iar sâmbătă a îmbrăcat rochia de mireasă. Blonda a optat pentru o creaţie a designerului israelian Galia Lahav, pentru care a făcut special un drum la Tel Aviv. Deplasarea a meritat tot efortul, căci Crina Abrudan a fost superbă în seara nunţii ei.

crina_rochie_transparenta.jpg

crina abrudan rochie galia lahav
Crina a făcut furori cu rochia ei prin care i s-au zărit picioarele lungi
foto: arhiva personală

Rochia a fost pe cât de spectaculoasă, pe atât de comodă şi i-a permis să danseze toată noaptea. De altfel, mireasa a stat numai pe ring, printre puţine momente când s-a oprit din dansat a fost la tăierea tortului.

tort_crina.jpg

crina abrudan tort nasi cosmin olaroiu sotie luminita
Mirii şi naşii lor, Cosmin şi Luminiţa Olăroiu, la momentul tortului
foto: arhiva personală

Mirii şi naşii lor, Cosmin şi Luminiţa Olăroiu, i-au ajutat pe proaspeii însurăţei, aşa cum este obiceiul, să guste primii din deliciosul desert cu care şi-au răsfăţat invitaţii. Fosta prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1 a comandat un tort cu patru etaje, alb, decorat cu flori naturale. 

Loading...

Citește și

 • crina abrudan

  După nouă ani de relație cu fostul fotbalist Gabi Popescu, Crina Abrudan a făcut pasul cel mare și i-a devenit soție. Dacă zilele trecute, fosta vedetă tv a mers la Starea Civilă a Sectorului 3 pentru a semna certificatul de căsătorie în fața Gabrielei Firea, sâmbătă, 8 iulie, Crina a îmbrăcat rochia de mireasă.

 • crina abrudan

  Crina Abrudan s-a cununat civil după 9 ani de relaţie cu fostul fotbalist Gabi Popescu, joi, 6 iulie. Ceremonia a avut loc la Starea Civilă de la Sectorul 3.

 • gabi popescu crina abrudan cununie civila

  S-a hotărât greu să se mărite, dar când a spus "da", după noua ani de relaţie, Crina Abrudan s-a ocupat ca totul să fie perfect în ziua cea mare. Fosta prezentatoare de ştiri de la Antena 1 a început pregătirile de nuntă cu proba rochiei de mireasă. A văzut prea multe, după cum chiar ea a mărturisit, încât alegerea a fost extrem de dificilă. Într-un final, ea s-a decis asupra unui model sirenă, din dantelă diafană, pe care l-a achiziţionat în urmă cu două săptămâmi de la Tel Aviv.

 • crina abrudan

  Mai bine de trei ani s-au scurs de când Crina Abrudan, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1, a renunţat la televiziune şi nici nu a mai bătut palma cu alte trusturi de presă. Prezentatoarea şi-a cumpărat un apartament într-un complex rezidenţial de lângă Bucureşti şi după ce a văzut că i-a ieşit bine partea de design interior, şi-a încercat norocul şi în afaceri.