Imagini cutremurătoare cu soţul Ilenei Ciuculete, transfigurat de durere!

cornel.png

cornel gales ileana ciuculete privechi durere
Cornel Galeş nu şi-a putut stăpâni lacrimile
foto: Click!

Moartea fulgerătoare a Ilenei Ciuculete a provocat o mare durere în rândul celor care au iubit-o şi i-au ascultat melodiile. Cel mai afectat dintre toţi este însă soţul artistei pentru care solista însemna totul. La priveghi, Cornel Galeş nu s-a dezlipit de sicriul cu trupul neînsufleţit al cântăreţei şi a izbucnit în hohote de plâns la finalul slujbei făcută de duhovnicul vedetei înainte de înmormântare.

Lacrimi de jale curg la capela bisericii Costească din Chitilă unde de miercuri a fost depus sicriul cu trup neînfusleţit al Ilenei Ciuculete. Cunoscuţii, rudele sau doar cei care au îndrăgit-o şi i-au ascultat melodiile au venit să-şi ia rămas bun de la ea. 

fiu_si_sot.jpg

fiu ileana ciuculete cristi sfetcu sot cornel gales priveghi
Soţul şi fiul artistei, împietriţi de durere la priveghi
foto: Click!

Deşi a încercat să fie tare, soțul artistei nu a avut cum să ascundă că este copleșit de durere. Cornel Galeș duce din ce în ce mai greu pierderea suferită şi regretă că nu a avut cum să o ajute pe femeia pe care a iubit-o enorm. Bărbatul a stat numai cu lacrimi în ochi la capelă.

sicriu.jpg

ileana ciuclete familie deces sicriu priveghi
Familia plânge dispariţia fulgerătoare a artistei
foto: Click!

A încercat să reziste pe parcursul slujbei și cu figura împietrită a ascultat cuvintele preotului, dar la final a clacat şi s-a aruncat pur şi simplu în braţele duhovnicului, care l-a consolat.

cornel_2.png

cornel gales ileana ciuculete deces priveghi
Cornel Galeş este copleşit de durere
foto: Click!

Ieana Ciuculete a murit la o clinică privată, marți seară. Artista fusese internată în urmă cu nouă zile. Suferea de ciroză galopantă cauzată de virusul hepatitei C şi de cancer osos în fază terminală.

Înmormântarea va avea loc sâmbătă la Cimitirul Străulești.

 

 

Loading...

Citește și

  • ileana ciuculete adevarata varsta cruce

    Cântăreața Ileana Ciuculete s-a stins din viață fulgerător, marți seară (14 martie), fiind răpusă de cancer și ciroză, boli de care a aflat în urmă cu doar câteva zile. Deși se credea că îndrăgita artistă a plecat dintre noi la vârsta de 59 de ani, însă se pare că Ileana și-a ascuns toată viața adevărata vârsta.

  • casa ileana ciuculete fii mugurel si cristi sfetcu

    E jale mare în casa Ilenei Ciuculete din zona 1 Mai! Soţul regretatei artistei, Cornel Galeş, nu a mai ieşit din cei patru pereţi unde o plânge continuu pe "zânica", aşa cum o alinta pe cântăreaţă. Şi cei doi fii ai solistei cu care Ileana nu era în cele mai bune relaţii au venit şi ei de urgenţă la Bucureşti, marţi noapte, imediat ce s-a aflat tragica veste. Cristi şi Mugurel Sfetcu au fost surprinşi de fotoreporterii Click! împreună cu bunica lor la casa din Capitală.

  • ileana ciuculete fost sot relatie

    Ileana Ciuculete a fost într-un permanent război cu cei doi băieţi ai săi şi cu fostul ei soţ, valeriu Sfetcu, şi el cântăreţ de muyică populară. Acum, după ce a murit, copiii îi regretă dispariţia, dar în trecut aceştia îşi făceau praf mama. la fel de aspru cu ea a fost şi fostul de partener de care a divorţat după 12 ani de căsătorie.

  • A trăit o viaţă de roman. A strălucit pe scenă şi a plâns când cortina a căzut. A iubit, a suferit, a trăit drama supremă de a-şi auzi copiii spunând „nu eşti o mamă adevărată”. A părăsit scena vieţii prea repede şi prea şocant. Ileana Ciuculete (59 de ani) a murit marţi seara, la doar nouă zile după ce aflase că are ciroză hepatică galopantă şi cancer osos.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1