Imaginea pe care o aşteptai! Delia, cu părţile intime la vedere FOTO

delia_main.jpg

delia
Delia a început ziua de marţi în studiourile Radio Zu
Foto Arhivă Personală
Citeste tot despre: 

Cea mai în vogă cântăreaţă din România în acest moment, Delia, a fost protagonista unui episod inedit în studiourile Radio Zu.

Buzdugan şi Morar au avut-o invitată marţi dimineaţă pe Delia în studiourile Radio Zu. Artista a lansat luni o nouă piesă şi a fost prezentă la matinalul băieţilor pentru a o promova. Ora matinală la care avea loc emisiunea, şi faptul că înregistrările video erau doar periodice au făcut-o pe Delia să opteze pentru o încălţăminte lejeră, o pereche de şlapi, cu care Daniel a vrut morţiş să-şi facă un selfie.

main-buydugan-si-delia.jpg

delia si buzdu
Lenjeria albă a Deliei a fost văzută de către fani
Foto Arhivă Personală

Doar că unghiul din care acesta a făcut fotografia a surprins mult mai mult decât trebuia. Piciorul Deliei, ridicat foarte sus, a permis fanilor să poată vedea ce e sub fusta artistei. "Ziceți repede asta, de 3 ori: Dacă ții la sănătate, Șlapi-ți dau lejeritate!", a scris Daniel pe pagina sa de Facebook. 

Delia - Da, mama (by Carla's Dreams), 800.000 de vizualizări în primele 24 de ore pe Youtube

Cea mai nouă piesă a Deliei a reuşit o performanţă senzaţională. Aceasta a reuşit să strângă aproximativ 800.000 de vizualizări pe Youtube în doar 24 de ore de la lansare şi cifra urcă în fiecare oră. Această nouă reuşită vine pe fondul anunţului că Delia va deschide concertul Robbie Williams de la Bucureşti, iar colaborarea ei cu Carla's Dreams pe piesa "Cum ne noi" a fost primul clip românesc ce a reuşit să atngă borna a 10.000.000 de vizualizări.

Loading...

Citește și

  • delia

    A lansat „Pe aripi de vânt” şi „Inimi desenate” alături de Kazibo Music, însă pentru ultimele două piese a lucrat cu un alt compozitor. E vorba de Carla's Dreams, cu care a lucrat pentru “Cum ne noi”, un alt succes al celor doi!

  • Carla si delia

    A creat isterie în muzică şi are 15 milioane de vizualizări pe YouTube la piesa pe care o cântă acum cu Delia, “Cum ne noi”, dar vrea să rămână un simplu necunoscut. Liderul proiectului Carla’s Dreams a fost însă deconspirat de jurnaliştii din ţara lui natală, Republica Moldova.