Imaginea pe care o aștepta toată lumea! Roxana Vancea, goală pușcă! Foto în articol

roxana_vancea_fb.jpg

roxana vancea goala piscina sexy tatuaje
Roxana Vancea este cunoascuta pentru lipsa ei de inhibitii
foto: Facebook

Roxana Vancea este, cu siguranță, una dintre femeile care reușește să stârnească tot felul de fantezii în rândul bărbaților și, recunoaște ea, și în rândul domnișoarelor...

Cu un corp perfect, bine lucrat la sala de fitness și care nu a suferit intervenții chirurgicale, Roxana Vancea nu se sfiește să pozeze, de fiecare dată când are ocazia, în ipostaze care mai de care mai senzuale. Iar acum, pe contul ei de socializare și-a făcut loc o fotografie care, cu siguranță, îi va încânta pe toți fanii vedetei. Iar asta pentru că, într-o poziție cât se poate de incitantă, în piscină, cu părul ud, Roxana Vancea s-a lăsat fotografiată complet goală, ”purtându-și” tatuajele și expunându-și din plin bustul perfect pe care îl are.

roxana_vancea_complet_goala.png

roxana vancea goala piscina sexy tatuaje
Roxana Vancea s-a lăsat fotografiata complet goala
Foto: Instagram

De altfel, lipsa ei de inhibiții este legendară, iar controversele cu privire la orientarea ei sexuală nu au lipsit, ea recunoscând că este atrasă de femei și, mai mult chiar, s-a lăsat fotografiată în repetate rânduri sărutându-se cu alte domnișoare.

Loading...

Citește și

  • Foto

    Roxana Vancea a avut parte de o aventură de neuitat în vacanţa din Bali, dar nu într-un sens pozitiv. A fost la doar un pas de a fi arestată deoarece nu cunoştea regulile locului şi a încălcat, în mod neintenţionat, una dintre normele respectate cu stricteţe de către cei din acea zonă.

  • roxana

    Roxana Vancea (27 de ani) a făcut declarații cu privire la viața ei amoroasă. Se pare că bruneta nu se conformează întocmai regulilor unei relații tradiționale. Roxana a mărturisit că în timp ce este într-o relație, aceasta trimite poze cu ea și altor bărbați.

  • roxana vancea

    Cu paşi mărunţi, dar siguri, Roxana Vancea începe să-şi sporească apariţiile în presa din străinătate. După ce a fost băgată în seamă de britanicii de la Daily Mail, care şi-au amintit că şatena şi-a arătat sânii generoşi, complet naturali, în timp ce prezenta rubrica Meteo, în urmă cu şase ani la Antena 1, de data aceasta francezii au rămaşi cu privirea în decolteul ei, dar şi asupra formelor nou dobândite la sala de fitness, unde este antrenor. Roxana Vancea este acum în topul unei reviste de prestigiu din Franţa, fiind catalogată una dintre frumuseţile din întreaga lume de la rubrica "Vremea" .

  • Fosta asistentă tv de la ”Neatza cu Răzvan şi Dani” nu se mai poate abţine de la tatuaje, astfel că cu greu mai găseşti un loc liber pe pielea ei. Mai nou, Roxana Vancea (26 de ani) şi-a şocat fanii cu desenul ascuns în chiloţi. Deşi seamănă cu un fluture, ea a povestit pentru Click! că de fapt reprezintă o molie.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1