Imaginea emoționantă prin care Simona Gherghe a confirmat sarcina: «Vine bebe!»

cliima20140101_0020_1.jpg

simona gherghe razvan sandulescu
Simona Gherghe și Razvan Sandulescu așteaptă un copil
foto: Arhiva personală

Este, poate, unul dintre cele mai frumoase momente din viața Simonei Gherghe (39 de ani). Vedeta urmează să devină mămică în această vară, când va aduce pe lume rodul iubirii dintre ea și iubitul ei, Răzvan Săndulescu (41 de ani).

Informațiile despre sarcina prezentatoarei „Acces Direct” au apărut în presă înainte ca ea să apuce să dea vestea în mod oficial. După ce surse din anturajul Simonei Gherghe ne-au dezvăluit că este însărcinată, vedeta a recunoscut acest lucru și pe profilul personal de Facebook.

simona_gherghe_insarcinata.jpg

simona gherghe insarcinata
Simona Gherghe este însărcinată și va naște în luna iunie
foto: Arhiva Personală

Simona Gherghe a confirmat sarcina printr-o imagine în care ține o suzetă în mână. „Suntem pregătiți! #vinebebe #diniunie3 #ceamaifrumoasăașteptare”, a scris prezentatoarea în dreptul fotografiei.

Fanii le-au urat felicitări viitorilor părinți, iar Simonei Gherghe – o sarcină ușoară. Sarcina a venit ca un vis împlinit pentru ea, după ce a declarat, în trecut, că vrea să își întemeieze o familie: „Îmi doresc foarte mult o familie și un copil, însă toate la timpul lor”.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu, de profesie consultant politic, trăiesc o poveste de iubire de mai bine de trei ani. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1